Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom modeli

Novi beauty trend: Studentice 'akne-fluencerice' ne srame se pokazati kako im koža ZBILJA izgleda

Objavljeno 24.09.2021.

Akne-fluenceri ili skinfluenceri novi je trend kojim se pokušava pokazati na društvenim mrežama da je dosta montiranja modela do neprepoznatljivosti i da su akne prirodne.

Gola pred 8 učenika: Priče studentica koje zarađuju skidanjem do gola pred kolegama (i ne srame se toga)

Objavljeno 22.02.2021.

'Tu i tamo krenu misli, ja sam gola, ovo su klinci, oni mene sad gledaju, nisam obrijala noge od jučer, možda su mi izrasle dlake 2 milimetra...'

Vrtoglava satnica od 2500 kuna! Ne nasjedajte na ovaj FEJK oglas za posao – evo o čemu se radi

Objavljeno 18.02.2021.

Zbog koronavirusa i zatvaranja mnogih djelatnosti, studentskih poslova u prethodnoj godini bilo je znatno manje, a ni početak aktualne nije mnogo bolji.

Dok vi trošite na Asosu, ova studentica novinarstva iz Hrvatske od njih zarađuje lijepu lovu. Upoznajte Paulu

Objavljeno 14.02.2020.

Paula Buljan manekenstvom se počela baviti još kao djevojčica, kada je s 5 godina prošetala pistom u rodnom Splitu. Danas je jedno od zaštitnih lica Asosa!

Najbolji su baloni studentice Tiane: Medvjedići, labudovi, cvjetići – svi su ludi za njenim kreacijama

Objavljeno 14.10.2019.

Prvo se bojala zvuka pucanja balona, sada od velike potražnje neke ponude mora i odbiti. Tiana ima zakon hobi koji će vas impresionirati...

 Buduća profesorica: Studentica Tena je plus size model i nova zvijezda domaće modne scene

Objavljeno 09.08.2018.

Plus size modeli već su nekoliko godina popularni u svijetu pa su tako manekenke poput Ashley Graham i Tess Holliday zavladale svjetskim modnim časopisima i pistama. U Hrvatskoj, najpoznatiji plus size model je Lucija Lugomer, no čini se da je konkurencije sve više. Jedna od novih 'zvijezda' domaće plus size mode je studentica Tena Horvat.

Studentica Magda otkriva da modeling i faks idu zajedno, a 'mir u svijetu' i druge predrasude su i dalje prisutne

Objavljeno 04.05.2018.

Hodanje po modnoj pisti i poziranje pred objektivom uobičajen je radni dan u životu manekenke; budući da neki modeli ujedno i studiraju, vrlo je teško zamisliti kako usklađuju svoje poslovne i akademske obaveze. No, može se, a za to je i dokaz studentica Magda Piljušić koja odlično balansira između fakultetskih klupa i svjetla reflektora.

Pametna moda – ovaj brand za modele uzeo samo žene s doktoratom!

Objavljeno 12.03.2014.

Nisu toliko važne proporcije, besprijekoran ten ili zdrava kosa. Ono što su oni uzimali u obzir puno je važnije – riječ je o doktoratu.Prati nas na Instagramu!