Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom mojposao

Odabrani NAJBOLJI poslodavci u 2020. godini: Jeste li radili u nekoj od OVIH tvrtki?

Objavljeno 15.12.2020.

I ove godine, Centar za zapošljavanje MojPosao odabrao je najbolje poslodavce na osnovu istraživanja zadovoljstva zaposlenika.

Ovo su tri najpoželjnija poslodavca u Hrvatskoj: Mladi biraju privatne tvrtke

Objavljeno 04.05.2017.

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i koji su razlozi njihove atraktivnosti otkriva trinaesto po redu istraživanje o poslodavcima prvog izbora.

Kod njih tražite posao - ovo su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj

Objavljeno 18.02.2015.

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj i koji su razlozi njihove atraktivnosti otkriva jedanaesto po redu istraživanje portala MojPosao.

Za posao u turizmu - životopis uredi i edukaciju sebi sredi!

Objavljeno 11.02.2015.

I ove godine portal MojPosao provodi akciji 'Poslovi u turizmu' čiji je cilj povećanje mobilnosti na tržištu rada, a ove godine u sklopu akcije svi zainteresirani tražitelji posla mogu sudjelovati u nagradnom natječaju.

Čak 82% ispitanika posao traži putem oglasa!

Objavljeno 29.10.2014.

Ne kaže se uzalud da je traženje posla 'posao s punim radnim vremenom'. Ipak, bitan je i način na koji nešto radimo, stoga je portal MojPosao provjerio kako građani najčešće traže posao u anketi provedenoj na gotovo 400 ispitanika.

Najviše zarađuju osobe visoke stručne spreme!

Objavljeno 08.07.2014.

Prema servisu MojaPlaca.hr, u drugom kvartalu 2014. godine prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj iznosila je 5.226 kuna što je najniži iznos prosječne plaće gledano od 2012.godine. Međutim, pribrojimo li neto plaći i bonuse i božićnice tada je visina prosječne mjesečne plaće 5.326 kuna.

Sajam sezonskih poslova – pronađite savršen sezonski posao!

Objavljeno 07.05.2012.

Udruga Zagreb za mene(Zagreb4me)organizira Cro Summer Job –Sajam sezonskih poslova 2012 od 9. do 12. svibnja, u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom i Sajmom turizma CroTour 2012. Potporu projektu daje portal MojPosao.net.

MojPosao Job College - profesionalci pomažu mladima

Objavljeno 14.03.2012.

Vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj - MojPosao te SELECTIO i Institut za razvoj tržišta rada provode projekt "MojPosao Job College" koji ima za cilj povećati zapošljivost mladih osoba s područja županija s najvećim stopama nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj (Osječko-baranjska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska županija).