Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom nagradna igra

Možeš osvojiti besplatni vozački, a jedino što moraš učiniti je - odgovoriti na pitanje

Objavljeno 10.09.2019.

Prilikom obilježavanja 'Dana bez mobitela u prometu', Hrvatska udruga menadžera sigurnosti je, uz financijsku potporu dvaju Ministarstava i Nacionalnog programa sigurnosti u prometu, osmislila kampanju 'Osvoji vozački', a sve što budući vozači moraju učiniti kako bi i osvojili besplatnu autoškolu je odgovoriti na jedno jednostavno pitanje.

Sjećate se studenata koji besplatno putuju po svijetu? Sada dijele free avionsku kartu za putovanje po vašoj želji!

Objavljeno 05.02.2018.

Iza imena 'Travel buds' kriju se studenti Leonarda, Klara i Marko - pobjednici nagradne igre Wizz Aira koja im je omogućila besplatno putovanje svijetom. O ovim mladim pustolovima, ujedno stručnjacima za 'low budget' putovanja, razgovarali smo prije nekoliko mjeseci, a sada isto iskustvo žele omogućiti i drugim studentima kroz svoj 'giveaway'.

Putovanje na faks s Autotransom ove se godine dvostruko isplati

Objavljeno 18.10.2017.

Uz putovanja po cijenama nižim i do 50% očekuje te i nagradna igra u kojoj možeš osvojiti Samsung Galaxy smartphone i druge vrijedne nagrade.

Ovako se dočekuju brucoši: Nagradna igra i obilasci muzeja za početak akademske godine

Objavljeno 28.09.2017.

Sveučilište u Zadru odlučilo je svoje brucoše dočekati u velikom stilu!

Tko je učio, učio je, tko je položio, položio je. Sad je vrijeme za kupanje!

Objavljeno 05.07.2017.

Ljeto je stiglo u grad, oni koji su mogli iselili su iz domova i vratili se kućama, ali ima i onih koji su ljeto odlučili provesti na 'vrućini gradskoga asfalta'.

Isplati se sramotiti za ono što voliš: Zagrebačka studentica snimila video i otputovala na koncert omiljenog pjevača

Objavljeno 22.03.2017.

Pjevač Ed Sheeran pojavio se prije nekoliko godina na svjetskim pozornicama i svojim kantautorskim pjesmama i pristupačnim karakterom osvojio fanove diljem zemaljske kugle. Velika obožavateljica mladog Britanca nalazi se i u Hrvatskoj, a ona je studentica koja je osvojila ulaznice za koncert.

Vodimo vas u Escape Room ClueGo: Proslavite kraj rokova krađom legendarne Mona Lise!

Objavljeno 24.02.2017.

Ispitni rokovi samo što nisu završili, a svi znamo što to znači – vrijeme je za nagradu ako ste položili ispite ili utjehu ako niste!

Studenti, nikad lakše do besplatnog putovanja i 10.000 kn gotovine!

Objavljeno 01.09.2016.

Čeka te avantura života!

Vodimo te na koncert grupe PAVEL u zadarski Arsenal

Objavljeno 07.07.2016.

Predavanja su gotova, a uglavnom i ispitni rokovi. Vrijeme je za malo uživanja, opuštanja, dobrih koncerata i dobre glazbe!

NAGRADNJAČA: Vodimo vas u ExitGames escape room

Objavljeno 01.07.2016.

Kišni su dani ili je prevruće. Ispali smo s Eura, ispitni rokovi uglavnom su iza vas, ničeg uzbudljivog nema na vidiku… Prava zabava čeka te u Petrinjskoj 7, u novotvorenom ExitGames escape roomu u kojem se nalaze dvije avanture posvećene najintrigantnijim domaćim temama 20. stoljeća!Prati nas na Instagramu!