Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom naknada

Bogaćenje na potresu? Studentica gađa 'u sridu': 'Za svaku donaciju banka mi je uzela 2,5 kune – zašto se toga ne odreknu?'

Objavljeno 07.01.2021.

Podrhtavanje tla u Hrvatskoj ne smiruje se, a zajedničkim snagama i sredstvima volonteri i ljudi velikog srca nastoje sanirati štete prouzrokovane potresima.

Studenti su ekonomski ugroženi i žele financijsku pomoć: 'Ovo je koma, poslova nema, kako platiti faks i troškove života?'

Objavljeno 30.03.2020.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu otvorenim pismom obratio se Vladi Republike Hrvatske te pokrenuo peticiju..

Taman prije snijega! Novo u HŽ-u: Ako vam vlak kasni više od 60 minuta – slijedi povrat novca

Objavljeno 05.12.2019.

Od 4. prosinca putnici koji koriste usluge Hrvatske željeznice ostvaruju pravo na naknadu za kašnjenje od 60 do 119 minuta. Naknada im se isplaćuje u visini od 25 posto cijene karte, a rok za isplatu naknade je mjesec dana od podnošenja zahtjeva.

Tele2 prvi teleoperater koji je ukinuo naknadu za pristup mreži korisnicima bonova

Objavljeno 13.02.2019.

Svi korisnici bonova na svoj račun od sada će dobiti onoliko koliko i plate jer je Tele2 prvi ukinuo naplatu naknade za pristup mreži.

Studenti, javite se! Još jedna prilika za novčanu potporu

Objavljeno 02.06.2017.

Jednokratna novčana pomoć isplatit će se početkom studentske godine.

Raste naknada za stručno osposobljavanje: Evo koliko će više zarađivati mladi

Objavljeno 30.01.2017.

Stigla je vijest koja će razveseliti mnoge mlade čiji poslodavci koriste mjeru stručnog osposobljavanja jer će im plaća ipak malo porasti.

Dodijeljene Rektorove nagrade: Boras poručio da će pokušati pronaći sponzore za novčanu naknadu

Objavljeno 21.06.2016.

U Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, na gotovo trosatnoj svečanosti, rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, u pratnji prodekana i dekana svih sastavnica, dodijelio je Rektorove nagrade za najuspješnije projekte u akademskoj zajednici ove godine.

Zavrzlama zvana državna stipendija: nakon objave rezultata stigli novi problemi

Objavljeno 11.04.2016.

Rezultati natječaja za državnu stipendiju, najpoželjniju stipendiju koju možete primati, sasvim očekivano izazvali su pad servera Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

'Studentima nije smiješno': asistent komentirao ukidanje novčane naknade dobitnicima Rektorove nagrade

Objavljeno 30.03.2016.

Mladi asistent sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa osvrnuo se na aktualnu vijest o ukidanju novčane naknade dobitnicima Rektorove nagrade.

Ima li studentica pravo na porodiljnu naknadu?

Objavljeno 04.02.2015.

Ako i tebe zanima ostvaruju li redovite studentice pravo na porodiljnu naknadu u slučaju da ostanu trudne, pročitaj što piše u 'slovu zakona'.Prati nas na Instagramu!