Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom natječaj

5 načina na koje ti roditelji umanjuju šansu da dobiješ stipendiju

Objavljeno 15.02.2016.

Stipendije su odličan način popunjavanja studentskog budžeta, a osim što će olakšati studentima, dobro će doći i roditeljima koji nas financiraju.

Vipnet nastavlja s Vip alumni programom i pokreće natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju

Objavljeno 09.02.2016.

Nakon uspješnog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu, Vipnet u sklopu projekta društveno odgovornog poslovanja "Čini pravu stvar" pokreće natječaj za drugu generaciju.

Laka lova: Najneobičnije stipendije i kako ih ugrabiti

Objavljeno 04.02.2016.

Taman kad ste pomislili kako su svi standardi vezani uz bilo što na faksu monotoni i ustaljeni, moramo vas razuvjeriti i oraspoložiti.

Sveučilište u Splitu dijeli stipendije: prijavi se!

Objavljeno 31.12.2015.

Sveučilište u Splitu, sukladno odredbama Pravilnika o stipendiji, raspisuje Natječaj za dodjelu 125 stipendije studentima Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2015./2016.

Ministarstvo branitelja raspisalo Natječaj za dodjelu stipendija

Objavljeno 10.12.2015.

Ministarstvo branitelja na svojoj je mrežnoj stranici objavilo novi Natječaj za dodjelu stipendija srednjoškolcima, studentima i postdiplomcima.

Margan Tadeon - natječaj za najbolji studentski rad

Objavljeno 20.11.2015.

Društvo studenata kroatologije Cassius povodom obljetnice rođenja velikana Dragutina Tadijanovića objavljuje Margan Tadeon – Natječaj za najbolji studentski poetski i prozni rad.

Nominiraj Najmentora/icu i osvoji tablet – cool natječaj

Objavljeno 12.11.2015.

U suradnji sa studentima, INA i ove godine odaje priznanja najboljim srednjoškolskim profesorima koji su svojim učenicima, a današnjim studentima, usadili želju za znanjem i daljnjim školovanjem.

Natječaj za studente: Pokaži svoje digitalne vještine i postani 'Master Guru IT'

Objavljeno 20.10.2015.

Digitalne vještine nisu samo surfanje internetom i igranje igrica. Digitalne vještine ključne su i za rješavanje poslovnih izazova. Pokažite nam da vladate svojim digitalnim vještinama, prijavite se na „Master Guru IT Challenge“ natječaj i osvojite put na Pioneers Festival u Beč.

Ponovo spuštena bodna granica za smještaj u domovima

Objavljeno 07.10.2015.

Nismo se ni okrenuli, a bodna granica za smještaj ponovo je spuštena...

Spuštena bodna granica za smještaj u domovima

Objavljeno 18.09.2015.

Na stranicama Studentskog centra u Zagrebu objavljena je vijest o spuštanju bodne granice za useljenje u studentske domove.


Prati nas na Instagramu!