Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom natjecanje

Domaće sveučilište bira najbolji studentski brk – natjecati se mogu i djevojke

Objavljeno 22.11.2021.

Jedan od najpoznatijih međunarodnih projekata 'Movember' obilježava se i na Sveučilištu u Rijeci još od 2014. godine. Fotografije brkatih studenata su počele pristizati, a za najbolji brk mogu glasati svi.

Hit natjecanje za studente: Tko najbrže i najspretnije pobere 'kuruzu', dobije skoro 800 kuna

Objavljeno 04.10.2021.

U studentskim novčanicima uvijek ima mjesta za 'pojačanje'. U susjednoj nam zemlji, pojačanje mogu zaslužiti na neobičnom natjecanju.

Jedino natjecaje koje ti omogućuje da sudjeluješ i #ostanešdoma: University Trading Tournament 2020

Objavljeno 02.04.2020.

University Trading Tournament (u organizaciji Financijskog kluba) je najveće regionalno studentsko natjecanje u trgovanju na financijskim tržištima na kojem je do sada sudjelovalo preko 2000 natjecatelja.

Znaš li da sa svojim studentskim timom možeš osvojiti čak 12.000 kuna? Okupi pobjedničku ekipu i prijavi se!

Objavljeno 21.02.2020.

Studenti, članovi udruge BEST Zagreb, organizirali su jedinstveno studentsko natjecanje u programiranju umjetne inteligencije AIBG (Artificial Intelligence BattleGround).

Dođi na otvorenje Smartup natjecanja i poslušaj savjete Nenada Bakića, jednog od najuspješnijeg hrvatskog poduzetnika

Objavljeno 12.03.2019.

Svečano otvorenje Smartupa, studentskog edukativnog startup natjecanja održat će se 13. ožujka u 17 sati u dvorani D1 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Studentska udruga BEST Zagreb i ove godine održava najveće europsko inženjersko natjecanje - European  BEST Engineering Competition (EBEC)

Objavljeno 27.02.2019.

Riječ je inženjerskom natjecanju organiziranom od strane studenata za studente koje se održava u 31 državi na području Europe.

Tko je učio manje, a tko pojeo više u menzi za manje love? Ovo je 5 stvari oko kojih se studenti međusobno 'natječu'

Objavljeno 07.02.2019.

Natjecateljski duh kod studenata je vrlo izražen. Ipak, ne govorimo o sportskom duhu ili pak o 'duhu' koji će ih nadahnuti da više uče, nego o natjecanju oko baš tipično studentskih stvari. Tko je manje učio? Koga profesor ne može više smisliti i kome profa nije duže odgovorila na mail? E, to su već pitanja koja određuju 'područja' natjecanja!

Znate li što je bikini fitness? Studentica Ema je državna viceprvakinja u sportu koji cijeni ljepotu i mišiće

Objavljeno 10.04.2018.

Kad razmišljamo o bodybuildingu, glavna asocijacija su nam ogromni mišići i teretana. No, jeste li znali da postoji grana bodybuildinga naziva bikini fitness? Baš u toj 'disciplini' prvakinja je studentica Ema sa Sveučilišta Sjever koja dokazuje da mišićavo tijelo mogu imati i studenti, unatoč svim svojim fakultetskim obavezama.

Prati pretjeranu potrošnju vode i plina: Naši studenti napravili USB za štednju energije

Objavljeno 28.12.2017.

'Kako iskorištavanjem energije unaprijediti živote 10 milijuna ljudi do 2025.' izazov je koji je stavljen pred studente na natjecanju 'HULT Prize 2018.'. VERN-ovi studenti na postavljeno pitanje odgovorili su USB-om za energetsku štednju i tako si osigurali put na regionalno finale u London, San Francisco, Boston, Dubai ili Šangaj.Prati nas na Instagramu!