Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom ocjenjivanje

Otišao na kvasinu? Profesor studente nazvao 'prijenosnicima bolesti i zazmaženom djecom' i unaprijed im dao ocjene

Objavljeno prije 14 sati

Profesor je svojem 15 minutnom videu rekao mnogo: od toga da je studente unaprijed ocijenio, da je on vanzemaljac, da doktori puše Camel cigarete... I još mnogo toga.

Ukazale ne velike probleme ONLINE KOLOKVIJA: 'Meet me izbacio 5-6 puta, premalo je vremena, preopterećeni smo...'

Objavljeno 26.11.2020.

Prošla akademska godina bila je izazov, kako za studente tako i za nastavno osoblje. Po prvi puta, svi uključeni u obrazovni sustav našli su se u okolnostima poptunog lockdowna i rada na daljinu. Iako su se svi nadali da će jesen proći u drugačijim okolnostima, situacija je još ozbiljnija no za vrijeme prvoga vala.

 Traženje stana vam je tlaka? Studentice iz Pule imaju aplikaciju uz pomoć koje ćete ocjenjivati stanodavce i lakše naći cimere

Objavljeno 11.02.2019.

Potraga za stanom za vrijeme studentskih dana je sve osim zabavna...upravo suprotno, ta potraga je često iscrpljujuća. Vrlo je teško naći stan sa stanarinom koja se poklapa s 'kvalitetom' stana, kao i korektnog 'gazdu'. Tko god je za vrijeme studija tražio smještaj sigurno se zapitao zašto ne postoji neka aplikacija uz pomoć koje je moguće saznati više istinitih informacija o samom stanu i o stanodavcu. No, ne morate se više pitati jer su studentice iz Pule napravile 'STapp' – aplikaciju uz pomoć koje je moguće ocjenjivati stanodavce (ali i stanare) te je lakše naći cimera.

Najpoznatija stranica za ocjenjivanje profesora uvela feferon: Uz znanje i rad, ocjenjuje se i izgled

Objavljeno 04.07.2018.

Ocjenjivanje rada profesora na kraju semestra nekim studentima je odlična zanimacija jer konačno mogu dati svoje mišljenje o profesoru i ocijeniti ga. Popularna stranica za ocjenjivanje profesora u SAD-u dodala je jednu od opcija ocjenjivanja koja se mnogima uopće ne sviđa. Riječ je o tome da studenti mogu ocijeniti izgled svojih profesora i profesorica.

Neki su odlični, a drugi čak u minusu: Studenti ocijenili svoje fakultete ocjenama od 1 do 5 – slažete li se s njima?

Objavljeno 22.03.2018.

Svi se barem jednom žele naći u profesorskoj koži, odnosno, osobe koja nekoga ili nešto ocjenjuje. U tu ulogu stavili smo studente različitih studija u Hrvatskoj i zamolili ih da ocjene svoje fakultete od 1 do 5 i da kažu zašto bi tu ocjenu upisali u indeks svog faksa.

Profesor sa Sveučilišta u Rijeci traži krivca: Urnebesni obrazac za evaluaciju kakav još niste vidjeli

Objavljeno 21.03.2018.

Ocjenjivanje kvalitete nastave odvija se na kraju svakog semestra kako bi studenti ocijenili pojedini kolegij, profesora te samo izvođenje nastave. Studenti ocjenjivanje nastave jedva dočekaju kako bi mogli dati svoj sud o predavanjima, a prije nekoliko godina na Sveučilištu u Rijeci jedan upitnik o nastavi nasmijao je studente.

Da se studenti ne stresiraju dok on čita: Profesor ocjenjuje ispite s maskom na glavi

Objavljeno 30.08.2017.

Nazriq Ahmad je profesor na Međunarodnom islamskom Sveučilištu u Malaziji. Predaje od 2012. godine, a zbog njegovih maski postao je poznat u cijelome svijetu.

7 stvari zbog kojih bi profesori mogli pasti na 'studentskom ispitu'

Objavljeno 19.10.2015.

Istina je da su profesori ti koji ocjenjuju studente, ali zamislimo da i studenti mogu 'rušiti' profesore...

Faks poklanja 42.000 kuna za lošiju ocjenu

Objavljeno 18.10.2010.

Na Blackburn Collegeu u britanskom Lancashireu su toliko uvjereni u svoje nastavničke talente da su ponudili 5000 funti svakom studentu koji položi ispit s nižom ocjenom...

Ukidaju se školarine, uvode se slovne ocjene od A do F

Objavljeno 13.10.2010.

Novi zakon o obrazovanju uvodi europske standarde i udara na korupciju. Studentima je najzanimljivija odredba koja se odnosi na potpuno ukidanje školarina...Prati nas na Instagramu!