Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom odgovor

Brucošice manje vježbaju i hrane se nezdravije od muških kolega!

Objavljeno 01.07.2014.

Istraživanje škotskih znanstvenika pokazalo je da bi brucošice, djevojke studentice, trebale vježbati više jer ih češće ponese osjećaj “slobode” na prvoj godini fakulteta.

Stigao odgovor rektoru Borasu “Biblijskom”: fali li nam kamenovanja, ropstva ili odmazde na sveučilištima?

Objavljeno 16.04.2014.

Nismo dugo čekali! Boras još nije pošteno niti sjeo u rektorsku fotelju, a već je prouzročio medijsku halabuku svojom “epic-fail” izjavom o biblijskim vrijednostima kojih očigledno nedostaje na fakultetima u Zagrebu.

Profesor s ekonomije objavio najsjajnije bisere svojih studenata

Objavljeno 19.02.2014.

Nije neuobičajena pojava da se studenti prosipaju s mudrostima za vrijeme pismenog ili usmenog ispita i jedno što tada mogu učiniti jest nadati se da će kolege i profesor što prije zaboraviti. E pa ovaj profesor neće jer je sve zapisao!

Bradata i brkata studentica odgovorila zlobnicima

Objavljeno 04.10.2012.

Balpreet Kaur studentica je na Sveučilištu Ohio, studira neurokirurgiju. Prije nekog vremena na stranici Reddit.com osvanula je njezina fotografija ispod koje je tek pisalo: 'Smiješno!' Naime, netko ju je snimio dok je čekala u redu, ali ono što je privuklo pozornost jest činjenica da Balpreet ima bradu i brkove.

Pao na ispitu, a na sve je točno odgovorio

Objavljeno 27.04.2012.

E ovo je baš nepravedno.

Prosvjednici bi mogli biti izbačeni sa studija

Objavljeno 02.10.2009.

Ogorčeni studenti zagrebačkog i osječkog sveučilišta pretpostavljaju da se predloženim pravilnicima nastoji onemogućiti ponavljanje studentskih blokada fakulteta.Prati nas na Instagramu!