Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom odrastanje

[FOTO] Studentica medicine rasplakala regiju: Njeno dopisivanje s djedom je nešto najljepše što ćete danas pročitati

Objavljeno 12.10.2021.

'Znam da ti to ne govorim često, ali ti si moja najsjajnija zvijezda, najveći ponos, ali i najveći uzor. Svi moji prijatelji znaju za tebe i dive ti se. Uskoro pijemo onu našu 'mućkanu kavu'...'

18 znakova zrelosti: Iako se možda tako ne osjećate, ove jednostavne aktivnosti otkrivaju da ste odrasli

Objavljeno 08.06.2021.

Evo velike životne lekcije koju vam roditelji vjerojatno nikad nisu prenijeli: ne postoji čarobno 'buđenje' odraslih koje se dogodi u određenom trenutku vašeg života. Život svakodnevno ispunjava prazninu i 'šamara' vas brojnim obavezama koje otkrivaju da ste zakoračili u svijet odraslih. Iako se možda tako ne osjećate.

Nevjerojatna studentica Kristina! Roditelji je ostavili kao dijete, a danas roni, bavi se modelingom i sama financira svoj studij

Objavljeno 19.10.2020.

Svjetsku nagradu Hermann Gmeiner koja se dodjeljuje uspješnoj djeci odrasloj u SOS Dječjem selu, nedavno je osvojila Kristina Ivanuš, 22-godišnja studentica marketinga.

10 stvari koje ti mogu proći samo na faksu

Objavljeno 14.03.2016.

Mladi ljudi neuništivi su samo između 18. i 22. godine. Neki će možda taj period uspjeti protegnuti na još koju godinu, ali to im nikada neće ići u prilog.

Apsolviraj ovo: 11 korisnih i iskrenih lekcija za svakog studenta

Objavljeno 01.03.2016.

Jer nije svo znanje sakriveno među koricama knjiga...

Izgubljeni u vremenu i prostoru? Okrivite 'krizu dvadesetih godina'!

Objavljeno 15.02.2016.

Svijet odraslih, o kojem sanjariš u srednjoj i cijeli vrijeme tijekom faksa, zastrašujuć je. Ne znaš što te čeka, nema sigurnosnih mreža koje ti pomažu kad padneš.

5 životnih promjena koje te čekaju nakon diplome

Objavljeno 18.01.2016.

Sve se mijenja, ništa nikad nije isto...tako su nekako već davno govoriti stari Grci. Nakon diplome, kad euforija i nostalgija lagano popuste, uvjerit ćeš se da su stari Grci bili u pravu...

Grafovi pokazuju kako izgleda život kad odseliš od roditelja

Objavljeno 13.01.2016.

Ako si i ti mislio/la da će preseljenje u studentsku gajbu označiti novu eru tvog društvenog života, obilježenu partijanjem do iznemoglosti kakvo se viđa samo u holivudskim blockbusterima, onda te čeka hladan tuš stvarnosti.

15 stvari koje ćeš naučiti na faksu (ali ne na predavanjima)

Objavljeno 22.12.2015.

Studiranje je vrijeme 'bildanja' karaktera, otkrivanja samoga sebe i konzumiranja više pržene hrane nego što si je pojeo/la cijelog života.

Stranac u svom gradu: kako se život mijenja nakon prvog semestra

Objavljeno 08.12.2015.

Kao brucošu, život na fakultetu ultimativni je test koji će pokazati hoćeš li proplivati ili potonuti. Moraš se prilagoditi novom okruženju, komunicirati s nepoznatim ljudima, odlaziti na predavanja, živjeti s nekim koga nikad prije nisi vidio i sam/a prati svoje rublje.Prati nas na Instagramu!