Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom oglas

'Zamijenimo sinove': Otac brucoša iz Zagreba koji će studirati u Rijeci otkrio kako do besplatnog smještaja

Objavljeno 18.08.2017.

Tata zagrebačkog brucoša koji je upisao Pomorski fakultet u Rijeci, došao je na vrlo zanimljivu ideju. Svoju ideju pretočio je u oglas o kojem priča cijeli Facebook, a on predlaže da njegov sin koji ide studirati u Rijeku zamijeni sobu sa studentom iz Rijeke koji ide na studij u Zagreb jer nije upao u dom.

Vrh oglas: 'Prodajem sinov indeks, četiri godine star, kao nov'

Objavljeno 03.08.2017.

Pretražujući oglasnik uvijek možemo naići na maštovite i humoristične oglase. No, nekako nas uvijek nasmiju oni u kojima ljudi prodaju svoje fakultetske diplome, 'mama prodaje lijenog sina' i slično, a jedan takav genijalan oglas osvanuo je na jednom domaćem oglasniku te prodaje indeks.

'Riješite mi ispit i plaćam 250 kuna': Student objavio oglas za posao na koji se nitko ne bi trebao javiti

Objavljeno 19.06.2017.

Varanje na ispitima u Hrvatskoj nije ništa uobičajeno, a mnogima je to na 'ponos i diku' jer su uspjeli prepisati, a da ih profesor 'nije primijetio'. Prepisivači će reći da je to 'snalažljivost', odlika koju svatko treba imati, ali treba odmah reći: prepisivanje na ispitu je pogrešno. Još više je pogrešno platiti nekome da ispit napiše umjesto nas.

Neobičan oglas izazvao reakcije: Traži se cimerica s VSS diplomom ili postdiplomskim

Objavljeno 16.06.2017.

Nekim oglasima za cimera se možemo pošteno nasmijati jer su inovativni i puni humora, a drugima se također možemo nasmijati pa nakon toga zaplakati. Takav jedan oglas prokomentirala je blogerica i radijska voditeljica Nina Slišković, a u njemu se traži cimerica s visokom stručnom spremom.

[FOTO] Obdareni student iz susjedstva traži kolegicu za druženje – pogledajte plakat

Objavljeno 05.06.2017.

Postoje razne aplikacije i platforme za upoznavanje potencijalnih partnera, a postoji i drveće na koje se može zalijepiti oglas – cilj ne bira sredstva...

Ne smiju se koristiti za varanje na ispitima? Studentske 'bubice' stigle i u oglasnike

Objavljeno 08.05.2017.

Gerila oglasi za studentske bubice mogu se vidjeti po skoro cijelom Zagrebu: uglavnom stoje zalijepljeni na tramvajskim stanicama te u blizini fakulteta i SC-a. Iza ovih reklama stoji stranica bube-bubice.com s koje tvrde da su 'bubice vaš najbolji šalabahter'.

Opet nelogičnost u oglasu za stručno osposobljavanje: Pjevaj na svadbama, ali ne nakon 22h

Objavljeno 30.03.2017.

Svakih nekoliko dana razvesele nas neobični, nelogični i humoristični oglasi za radna mjesta...

Oglas za posao ginekologa 'zapalio' Twitter: Evo koji vam je stručni ispit potreban

Objavljeno 17.03.2017.

Oglas objavljen od strane Opće bolnice Našice zapalio je društvene mreže. Provjerite zašto!

Je li ovo najbolji oglas za posao u Hrvatskoj? Budi rame za plakanje i zaradi plaću

Objavljeno 31.01.2017.

Ako si i ti jedna od onih osoba kojoj se jadaju svi prijatelji, poznanici pa čak i potpuni stranci koje susrećeš u tramvaju, vlaku ili u šetnji gradom, onda je ovo idealan posao za tebe. Morat ćeš raditi ono u čemu si najbolji/a – biti rame za plakanje!

To smo čekali: Pokrenuo oglasnik za sve što se nudi i prodaje u studentskim domovima

Objavljeno 23.01.2017.

Internetski oglasnici već su odavno potisnuli one tiskane, a u korak s vremenom idu i studenti. Kao što se vidi po studentskim grupama na Facebooku, studenti uistinu prodaju i kupuju sve i svašta pa je tako jednom zagrebačkom studentu sinula ideja o studentskom oglasniku.Prati nas na Instagramu!