Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom online

[VIDEO] Svi studenti ugasili kamere na Zoom predavanju: Iznenađenje koje je uslijedilo dirnulo je profesora do suza

Objavljeno prije 3 dana

S obzirom na to da u posljednje dvije godine nikome nije bilo lako, a posebice studentima i profesorima koji su morali svoju nastavu u kratkome roku prilagoditi virtualnom okružju, poruka podrške i lijepa riječ puno znače.

Studenti Ekonomskog fakulteta od ponedjeljka ponovo u klupama, evo što dekan kaže o COVID potvrdama

Objavljeno prije 4 dana

Nakon dva tjedna online nastave, studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu vraćaju se u klupe.

Na ovom sveučilištu predavanja i dalje na daljinu: Online nastava i dalje – do početka prosinca

Objavljeno prije 4 dana

Sveučilište Sjever bilo je jedno od sveučilišta koje je među prvima donijelo odluku o online izvođenju nastave.

Nove odluke na hrvatskim sveučilištima: Provjerite koji još fakulteti prelaze 'na daljinu', a na kojima uvode COVID potvrde

Objavljeno prije 6 dana

Fakulteti odabiru svaki za sebe: na nekima su rekli 'ne' propusnicama, na drugima pak prelaze na online nastavu, a treći od studenata zahtijevaju COVID potvrde za pohađanje predavanja i ulazak u zgrade fakulteta.

COVID potvrde i u Slavoniji: Na osječko Pravo samo uz 'propusnice', organizirat će i timove za cijepljenje studenata

Objavljeno 11.11.2021.

Zbog novih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koje stupaju na snagu u ponedjeljak, mnogi fakulteti i sveučilišta diljem Hrvatske javljaju svojim studentima novosti vezane uz nastavu u idućim tjednima.

Veliki povratak online nastave: I ovo sveučilište prelazi 'na daljinu'! Evo što se mijenja od 15.11. i na kojim fakultetima

Objavljeno 11.11.2021.

S novim mjerama Stožera stižu i nove mjere na sveučilištima i fakultetima diljem Hrvatske. Evo detalja.

Najnovija pravila za online predavanja su tu: Nema snimanja ni klopanja, a odjeća mora biti prikladna

Objavljeno 10.11.2021.

Sa sve većim brojem zaraženih, povećava se i mogućnost da će se fakulteti vratiti u virtualni svijet. Iako je kontaktna nastava potrajala svega par mjeseci, a na većini fakulteta prakticira se još uvijek, valja se podsjetiti na pravila ponašanja za vrijeme online nastave.

Još jedan fakultet ponovo online! Do kraja mjeseca studenti su kod kuće: Evo svih detalja

Objavljeno 09.11.2021.

Nakon što su studenti dvije godine predavanja slušali iz udobnosti svojih soba, većina mladih priželjkivala je povratak na kontaktnu nastavu. Nažalost, opet se vraćaju na 'pandemijsko staro', točnije online nastavu, ali zasad na samo 20 dana.

Divjak 'oplela' po predavanjima uživo! Rješenje je hibridna nastava? 'Studenti će ionako živjeti i raditi u umreženom svijetu'

Objavljeno 08.11.2021.

Bivša ministrica znanosti i obrazovanja, profesorica na varaždinskome Fakultetu organizacije i informatike, Blaženka Divjak, često na svom službenom Facebook profilu komentira dnevno-političke teme, a posebice one koje se tiču obrazovanja.

POČELO JE? S ovog fakulteta javili studentima: Nastava ponovo ONLINE ovaj tjedan

Objavljeno 08.11.2021.

Svaki fakultet u Hrvatskoj može odlučiti hoće li se nastava izvoditi i dalje kontaktno ili će se vratiti u pandemijski način izvođenja nastave: online. Jedan je fakultet obavijestio svoje studente da će ovaj tjedan nastavu slušati iz udobnosti svojih soba!Prati nas na Instagramu!