Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom online

Sve je u glavi: Ovaj pokret profesorima odaje da varate na testu

Objavljeno 24.04.2017.

Američki znanstvenici došli su do zaključka da jedan pokret u 76% slučajeva odaje studente koji varaju na ispitu. Niste sigurni čak ni ako ispite rješavate online...

Lova do krova: Online tečajevi koji će ti pomoći da se obogatiš

Objavljeno 13.10.2015.

Jer svi znamo da novac pokreće svijet...

Online predavanja - američka sveučilišta odgovaraju na pitanja studenata o studiranju u SAD-u

Objavljeno 11.03.2015.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u ožujku organizira drugu ovogodišnju seriju online predavanja i obrazovnih savjetovanja u kojima će sudjelovati predstavnici američkih sveučilišta. Hrvatskim učenicima i studentima predstavit će se University of California, San Diego koje zauzima visoko 14 mjesto na prestižnoj listi rangiranja svjetskih sveučilišta Academic Ranking of World Universities.

Online predavanja s predstavnicima američkih sveučilišta

Objavljeno 14.01.2015.

Besplatna predavanja o upisu na studij u SAD-u dostupna učenicima i studentima iz čitave Hrvatske!

Stručnjaci dokazali - ove riječi čine profil atraktivnim!

Objavljeno 04.02.2014.

Online dating profili imaju prednosti, a najveća je mogućnost kontrole i utjecanja na sliku koju će drugi stvoriti o vama. Ne čudi stoga što se svi trude prikazati svoj život zanimljivim – stavljaju fotke na kojima dobro izgledaju, pišu duhovite komentare i check-inaju se na atraktivnim lokacijama.

Studentica jede pred web kamerom i zarađuje – 50 000 kuna mjesečno

Objavljeno 28.01.2014.

Znamo da ljudi čine svašta kada im ponestane novaca, ali za ovako 'kreativnu' studenticu još nismo čuli.

Evo gdje i kako se možete besplatno obrazovati

Objavljeno 20.11.2013.

Kako god okrenuli, svako obrazovanje je – samoobrazovanje. O čemu se radi? O tome da se obrazujemo onoliko koliko se sami trudimo i koliko smo vremena spremni utrošiti na vlastitu edukaciju.

Uvijek u trendu uz TipTop - novi online dućan

Objavljeno 23.10.2013.

Posljednji modni trendovi na jednom mjestu! Na adresi www.tiptop.hr smjestio se simpatični online dućan u kojem ćete pronaći veliku ponudu trendi odjeće, nakita, hulahopki te raznih modnih dodataka.

Ljubav doma, a vi na faksu – kako održati vezu na daljinu?

Objavljeno 06.12.2012.

Ostavili ste svoju curu ili svoga dečka doma dok ste vi otišli studirati u drugi grad. Možda ste vi otišli studirati u jedan, a on ili ona u drugi grad. Kako bilo, život piše najneobičnije scenarije, ali jedno je sigurno – odlazak na faks može postati fatalan za ljubavne veze.

Online studiranje: Sve je više virtualnih studenata

Objavljeno 12.05.2011.

Distance learning iliti online studiranje je jedna od onih obrazovnih grana gdje realnost uvijek nadmašuje prognoze. Nitko nije slutio da će stvar uzeti toliko maha i biti sve popularnija tako munjevito. 95 posto online studenata pronalazi svoj faks preko Googlea...Prati nas na Instagramu!