Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom online

Studirat će dulje, ali više nije mogla: Zagrebačka studentica pauzirala godinu zbog korone i online nastave

Objavljeno 04.05.2021.

Online nastava predstavlja težak teret studentima, posebice onima koji žive s roditeljima ili cimerima. Nastava na daljinu još je zahtjevnija ako je u koliziji nekoliko različitih predavanja ili ako cimeri u pozadini slušaju svoja predavanja. Zbog svih ovih okolnosti, neki su studenti odlučili pauzirati godinu i produljiti studiranje.

Neki su pauzirali godinu, a neki žale što studiraju: Jesu li brucoši trebali upisati faks tek nakon pandemije?

Objavljeno 03.05.2021.

Bez obzira na fakultet ili godinu studija, studenti su se našli u vrlo teškoj i nepovoljnoj situaciji. Među njima je sigurno najteže brucošima jer nemaju priliku iskusiti studentski život kakav je bio prije pandemije.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije na ovom Veleučilištu predavanja online i sljedeći tjedan – evo što će ipak biti uživo

Objavljeno 30.04.2021.

Referada, knjižnica i čitaonica dežurne su sati svaki dan od 9:00 do 15:00h.

Svaki treći nastavnik u ovoj zemlji zaražen koronom: Nastavu u školama održavaju – studenti

Objavljeno 27.04.2021.

'Treba se zapitati kako će se realizirati nastava i privesti kraju školska godina…'

Nezadovoljni online nastavom: Ispitna pitanja nemaju veze s gradivom, asistent se razbolio, a nitko ga nije zamijenio...

Objavljeno 21.04.2021.

Problemi s novim načinom održavanja nastave na koji se posljednjih godinu dana prilagođavaju kako studenti tako i profesori nisu rezervirani samo za našu zemlju.

Online, uživo ili nikakva: Riješi KVIZ i doznaj kakva su predavanja najbolja za tebe!

Objavljeno 19.04.2021.

Predavanja iz klupe ili predavanja iz kreveta?

Nije zadovoljan hit videom: 'Studentima bi bilo bolje da uče nego da se bave glupostima…' Oglasila se i supruga

Objavljeno 16.04.2021.

Nakon videa supruge koja pokušava neometano ispuzati iz sobe koji je 'poharao' regiju, oglasili su se i profesor Boričić i njegova supruga.

'Izvinite, žena puzala da izađe iz sobe…' Profesor medicine zbog supruge prekinuo predavanje – VIDEO je HIT

Objavljeno 15.04.2021.

Baš kao i studenti, i profesoru muku muče s online predavanjima koje u zadnjih godinu dana uglavnom ili najčešće održavaju iz kabineta, bolničkih soba ili vlastitih dnevnih boravaka.

Top 7 razloga zašto su apsolventi zapravo isti kao i brucoši

Objavljeno 14.04.2021.

Sigurno ste ne jednom u životu čuli onu da stariji podjetinje u 'jeseni života', a nije mnogo drugačije ni s apsolventima koji kao da se vrate na početak visokoobrazovnog ciklusa jednom kad se nađu jednom nogom van faksa.

Pisali diplomske na mobitelima i skoro odustali od faksa: Faks nabavio 900 laptopa za studente koji kod kuće nemaju računalo

Objavljeno 07.04.2021.

Tijekom prvog covid lockdowna, na Sveučilištu u Bradfordu primijetili su da pristup internetu i online platformama predstavlja problem velikom broju studenata. Sada je sve to prošlost nakon nabavke 900 laptopa koje će ustupiti studentima na korištenje.Prati nas na Instagramu!