Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom osobnost

Osim na Medicini i KIF-u, i na ovom zagrebačkom fakultetu ostalo slobodnih mjesta: Provjerite što vas čeka na jesenskom roku

Objavljeno 04.08.2021.

Kao i na Medicini i na KIF-u, ove godine s još jednog velikog zagrebačkog fakulteta javljaju da će provoditi i jesenski upisni rok.

Svoju kavu volite crnu, gorku i jaku? Oprez – možda u vama 'čuči' psihopat

Objavljeno 15.06.2021.

Sto ljudi, sto ćudi. Ili možda – sto različitih šalica kave?

Završio studij prava u zatvoru: Diplomirao u Lepoglavi – već ima ponudu za posao

Objavljeno 14.06.2021.

Dok su neki za rehabilitaciju zatvorenika, drugi smatraju kako bi se određene kazne trebale čak i postrožiti. Iako nije uobičajen scenarij, neki od zatvorenika za vrijeme služenja kazne okrenu se knjizi i završe studij.

KVIZ: Naruči svoju najdražu kavu i reći ćemo ti na kojem fakultetu studiraš

Objavljeno 14.05.2021.

Hrvati su dobro poznati po kultu višesatnog ispijanja kave na terasama kafića, a kad su studenti u pitanju, taj je kult još i snažniji uz obavezne hektolitre koje gotovo svaki student popije tijekom studiranja.

A kako ti 'skrolaš'? Način na koji držiš mobitel u ruci otkriva kakva si osoba

Objavljeno 14.05.2021.

Svatko ima svog najdražeg proizvođača mobitela, a o vječnoj borbi Android vs. iPhone ne moramo ni pričati. No, bez obzira na marku telefona i koliko ih često mijenjaš, sigurno svaki držiš na isti način. Upravo način na koji držiš mobitel dok besciljno 'skrolaš' 'reelsima' može otkriti tvoju osobnost.

KVIZ: Odgovori na ovih nekoliko pitanja i saznaj koji si tip studenta

Objavljeno 18.03.2021.

U kojoj si kategoriji?

Jeste li kava ili čaj tip osobe? Evo tko je češće single, tko više voli mačke, a tko preferira seriju Prijatelji

Objavljeno 16.03.2021.

Uz 'mačka' ili 'pas' osobe, jedan od popularniji tabora svakako je onaj čije strane ljudi odabiru na temelju uživanja u jednom od dva planetarno popularna (jutarnja) napitka: čaju ili kavi.

Zagrebačka studentica prava na gljivama učila za ispit: 'Učinak traje 5 sati, bolje sam shvaćala, čitala brže i bila nadobudnija, ali navečer...'

Objavljeno 09.02.2021.

Ovisno o težini i kompleksnosti kolegija u kombinaciji s nedostatkom vremena za učenje, studenti traže i ispituju različite metode i supstance koje će im omogućiti snage i koncentracije za još koju stranicu gradiva.Prati nas na Instagramu!