Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom otvorenje

[FOTO] Nije dugo trebalo: U novoj, luksuznoj menzi studentica pronašla 'leteći dodatak' u pašticadi

Objavljeno 12.05.2021.

Studenti koji su se jučer zaputili u novu zagrebačku menzu bili su puni riječi hvale, kako za hranu tako i za sam ambijent. No, čini se da ni ova menza nije imuna na neke omaške pri posluživanju hrane.

[FOTO-RECENZIJA] Studenti isprobali hranu u najsuvremenijoj hrvatskoj menzi: Što se sve našlo na meniju i kakva je hrana? Imamo konačnu presudu

Objavljeno 11.05.2021.

Iako je jučer novootvoreni restoran radio samo sat vremena, danas su studenti Agronomskog fakulteta i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu konačno mogli doći, isprobati i komentirati menzu - od ponude hrane, okusa, čak i do ambijenta u kojemu blaguju.

[FOTO] Slasta na Savi otvorila svoja vrata – ponuda kolača odlična, skoro svi stolovi puni već u 11 sati

Objavljeno 11.05.2021.

Danas su stranari studentskog doma 'Stjepan Radić' dobili još jedan veliki razlog za slavlje i izlazak iz soba – poznata 'slasta' ponovo je otvorila svoja vrata!

[FOTO] Konačno otvorena zagrebačka 'zelena menza' na koju se čekalo 7 godina – kuhinja radila samo sat vremena

Objavljeno 10.05.2021.

Danas je svečano otvorena menza Agronomskog i Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Kamen temeljac ovog restorana položen je prije sedam godina, a danas su u ovoj dugoočekivanoj mezi zagrebački studenti napokon mogli ručati.

Bili smo na otvorenju MUZEJA MAMURLUKA: Kad se probudiš kraj pedale bicikla – to se pamti! FOTO

Objavljeno 02.12.2019.

Svi imamo bar jednu anegdotu iz povratka kući nakon izlaska tijekom kojeg smo popili koju previše. Takve situacije nisu strane studentima, dapače! Upravo je toga bio svjestan i dvojac koji stoji iza novog zagrebačkog muzeja.

 Konačno: Ovaj tjedan otvara se studentska menza na jednom od najpopularnijih zagrebačkih fakulteta

Objavljeno 22.01.2019.

Menza Filozofskog fakulteta u Zagrebu svoja će vrata po prvi put otvoriti u petak 25. siječnja pa će studenti jednog od najpopularnijih fakulteta konačno moći jesti bez da se voze nekoliko kilometara dalje...ili da odlaze jesti na FER kao što su inače radili.

 Sramotno: Otkriveno s kojih domaćih fakulteta najčešće stižu lažne diplome

Objavljeno 16.01.2019.

Dok neki uče, trude se i krvavo 'zarade' svoju fakultetsku diplomu, drugi izvade novce, nađu, kolokvijalno rečeno 'čovika' koji će im to srediti, i opala – evo stručnjaka svog područja...područja koje naravno nije niti završio. Da, to je nažalost hrvatska stvarnost...

Pazite na diplomu! Evo zašto ne trebate objavljivati 'selfije' s promocije – čak i ako to jako želite

Objavljeno 11.06.2018.

Teško je zamisliti da se u današnje vrijeme neki diplomant za vrijeme promocije ne fotka s diplomom, togom i kapicom pa to ne objavi na društvenim mrežama. Budući da nam na društvenim mrežama nisu realno svi 'prijatelji', moguće je da selfiji s vidljivim diplomama namame ljude koji bi tu isto diplomu kasnije krivotvorili.

FOTO Umjesto 2000 kuna povoljan smještaj: Međimurje dobiva studentski dom – otvorenje 24. travnja

Objavljeno 01.03.2018.

Međimurje u travnju otvara svoj Studentski dom u Čakovcu. Potvrđeno je to na završnoj konferenciji projekta 'Uključivo studiranje' vrijednog oko 9 milijuna kuna, s kojim se na najbolji mogući način u Međimurju obilježava stogodišnja tradicija visokog obrazovanja.

Otvoren novi studentski dom: 'Ovako opremljene i uređene zgrade nema od Zagreba do Osijeka'

Objavljeno 01.09.2017.

Virovitički studenti - Iva Ribić, Dario Pavić, Luka Sabo i Celestin Kovačević - simboličnim presijecanjem vrpce otvorili su novoizgrađenu zgradu Studentskog doma u Virovitici.