Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom pas

Blažena među muškarcima: Ovo je jedina studentica koja na zadarskoj plaži spašava kupače

Objavljeno 29.06.2017.

Popularnu seriju 'Spasilačka služba' pamtit ćemo po isklesanim tijelima spasilaca i zgodnim ženama poput Pamele Anderson; sve ono viđeno na ekranu ne razlikuje se puno od stvarnosti, barem kada je riječ o spašavanju, a to zna i studentica Margita Antičević koja je dio zadarskog 'Baywatcha'.

Drvenoj baraci u sklopu SC-a prijeti urušavanje - članovi Sretne kuće pozivaju na okupljanje

Objavljeno 12.05.2017.

Na temelju elaborata izrađenog u travnju 2017. godine Sanacijski upravitelj naložio je Službi zajedničkih poslova da se isprazne prostori u sklopu Studentskog centra u Zagrebu, a koje su koristile određene službe SC-a, Skate klub, Teatar &TD i dr.

Studentica medicine bori se za Wendy: Spasila psića deformiranih nogu od sigurne smrti

Objavljeno 24.04.2017.

Lijepo je vidjeti da se uvijek nađu osobe koje će pomoći životinjama u nevolji, a s druge strane, to je podsjetnik koji nam pokazuje da ljudi mogu biti jako okrutni. Studentica Valentina Matić pripada prvoj skupini i trenutno se brine za napuštenog psa kojemu treba veterinarska pomoć.

Od šetnje pasa do vlastitog biznisa: Studentica veterine brine za kućne ljubimce političara i sportaša

Objavljeno 13.03.2017.

Pas je čovjekov najbolji prijatelj i zato je bitno da je uvijek sretan i zadovoljan. Ono što čini pasji život sretnim su igra, hrana, brižan vlasnik i naravno – šetnja. Važnost ovog posljednjeg prepoznala je i apsolventica veterine Saša Spanović koja je prava 'teta čuvalica' za ove male dlakavce.

Ni studij ih neće razdvojiti: 'Oteo' obiteljskog psa i 'prošvercao' ga na kampus

Objavljeno 13.01.2017.

Kućni ljubimci su pravo blago, a kada krenemo na studij u drugi grad uglavnom se moramo oprostiti s njima pa ih viđamo vrlo rijetko.

Nije im teško rano ustati: Zornice kao mjesto za molitvu i okupljanje zagrebačkih studenata

Objavljeno 01.12.2016.

Studenti, baš kao i svi drugi katolici žele prakticirati svoju vjeru i tijekom studija. Baš zato i ne čudi to što se studenti rado pojavljuju i na zornicama za koje se, kako im i samo ime govori, moraju probuditi u zoru.

A trebali bi mijenjati svijet: Je li pasivnost studenata trend ili bolest koju treba liječiti?

Objavljeno 24.11.2016.

Čini se da su žestoki studentski prosvjedi u Hrvatskoj ostali tamo u 1968., a studentski pokret sa svojim zahtjevima bio je skroz ispred svog vremena. Oni su bili toliko ustrajni u svojoj revoluciji da su skroz uznemirili 'partijski' vrh, a što se događa danas?

Genijalan trik pomoću kojeg tvoj omiljeni ljubimac može s tobom u studentski dom

Objavljeno 19.09.2016.

Misliš da ne možeš povesti ljubimca sa sobom u dom? Uz malo mašte i snalažljivosti sve je moguće!

Pjevati se može i rukama: zadarski studenti snimili spot na znakovnom jeziku

Objavljeno 29.03.2016.

Erasmus Student Network Zadar (ESN Zadar) lokalna je podružnica Erasmus Student Network-a Hrvatska, odnosno ESN-a International, najveće studentske organizacije u Europi koja djeluje u 38 država s preko 15 000 volontera, a bavi se promicanjem mobilnosti pod krilaticom "studenti pomažu studentima".

Predstavi se u sasvim drugačijem svjetlu: izradi kreativni životopis

Objavljeno 15.02.2016.

Curriculum vitae ili CV, sintagma je koja se neočekivano uvriježila u našoj svakodnevici nezaposlenosti.Prati nas na Instagramu!