Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom pbz

Istražili smo kako izgleda i koliko košta 'savršen dan' jednog zagrebačkog studenta

Objavljeno 22.07.2019.

Ono o čemu gotovo svaki student sanja dok sjedi u NSB-u za knjigom i topi se od vrućine: dan kada će napokon moći svoje slobodno vrijeme provoditi po kavama, restoranima i klubovima. I mi smo se zapitali kako bi to izgledalo u Zagrebu pa smo kolegica i ja odlučile 'proživjeti' jedan takav dan i vidjeti može li i cijena tog savršenog dana jednako tako biti savršena.

Novčanik vam je prazan? Donosimo popis možda neobičnih, ali učinkovitih načina kako štedjeti tijekom studija

Objavljeno 31.10.2018.

Tijekom studija mnogi studenti štede za različite stvari pa tako neki planiraju putovanja, drugi skupljaju novce za tečajeve, a treći nažalost ne znaju ni kako početi. No, postoji nekoliko neobičnih, ali učinkovitih načina kako štedjeti dok ste na fakultetu.

Od festivala do nesebičnih djela: Studenti otkrili za što pune svoje 'kasice prasice' prije novog semestra

Objavljeno 16.08.2018.

Kraj ljeta za mnoge studente predstavlja uzbudljivu avanturu koju donosi jesen. Pogađate? Riječ je o novom semestru što znači kopiranje i nabavljanje nove ture skripti i knjiga, komentiranje predavanja uz ukusan obrok u menzi, ali i smišljanje novih planova jer se studentski život ne sastoji samo od učenja. Ponekad treba učiniti nešto i za svoj gušt, a za to najčešće treba novac pa se studenti s dolaskom jeseni bacaju u punjenje 'kasice prasice'.

Studenti vlogeri u malo drugačijoj ulozi: Korištenje bankarskih usluga ne mora biti bauk!

Objavljeno 27.06.2018.

Studenti se često nađu u problemima kada trebaju obaviti nešto u banci, ali ne više. PBZ se okrenuo studentima i njihovim potrebama. A uz pomoć njihovih vršnjaka predstavit će usluge krojene baš po mjeri svakog studenta.

Studentski poslovi koji donedavno nisu postojali, a danas se svi otimaju za njima

Objavljeno 23.03.2018.

Dok su starije generacije 'tukle' noćne u tvornicama sladoleda, keramike ili kemijskih olovaka, krpali najlonke ili kišobrane ili čistili pernate jastuke, današnji studenti mogu raditi poslove koji su nastali ubrzanim razvojem tehnologije.

PBZ d.d. objavila natječaj za dodjelu 30 studentskih stipendija

Objavljeno 08.08.2016.

Privredna banka Zagreb d.d. objavila je natječaj za dodjelu 30 studentskih stipendija iz područja informacijske i komunikacijske tehnologije.Prati nas na Instagramu!