Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom policija

DNEVNIK APSOLVENTA: Kad na vlastitom odmoru postaneš bjegunac

Objavljeno 28.07.2016.

Fućkaš odmor bez avanture! Naš apsolvent nije bio na safariju ili probao bungee jumping, ali je doživio avanturu koju će pamtiti cijelog života.

DNEVNIK APSOLVENTA: Jedan dan u životu klošara

Objavljeno 28.04.2016.

U životu ništa nije stalno ni sigurno, pa tako ni krov nad glavom. Nakon praške avanture upustio sam se u avanturu traženja drugog smještaja.

Policija studentima pokazala zašto treba vezati pojas – svaki put

Objavljeno 22.09.2015.

Iako većina ljudi vezuje pojas svaki put kad uđe u auto, postoje i oni koji misle da to i nije toliko važno. Stoga je policija odlučila studentima pokazati kako je to doživjeti sudar – sa ili bez pojasa...

Završio u zatvoru zbog napada na cimericu vrućom kriškom pizze

Objavljeno 09.06.2015.

Daniel Plunkett s Floride je zatvoren zbog napada na cimericu. Navodno su se posvađali zbog pizze i razljućeni Plunkett je bacio vruću krišku pizze na svoju cimericu Brendu Fiejdasz.

U svom domu pretučen ugledni zagrebački profesor!

Objavljeno 21.01.2015.

Živu glavu jedva je izvukao ugledni zagrebački profesor u mirovinu Duško Miličić (81) kojeg su jučer rano ujutro u njegovom domu na zagrebačkom Horvatovcu napali nepoznati muškarci.

Incident na Veleučilištu: Žestoko se sukobili dekan i prodekan, morala reagirati i policija

Objavljeno 16.01.2015.

Protiv Branislava Šutića, donedavnog dekana gospićkog Veleučilišta 'Nikola Tesla', to će veleučilište pokrenuti disciplinski, a policija i prekršajni postupak zbog verbalnog sukoba koji se u srijedu dogodio između Šutića i prodekana Ivice Bakovića, a za koji očevidci tvrde da je obilovao žestokim uvredama pa i prijetnjama.

Studenti radili na državnoj maturi, a sada se moraju boriti da im isplate zarađeni novac

Objavljeno 10.07.2014.

Maja Jukić, ravnateljica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO), odbija studentima koji su radili na poslovima vezanim za pripremu i održavanje državne mature isplatiti honorare za posao koji su za državu obavili u lipnju.

Javni linč: Ona je na Facebooku proglašena 'splitskom drocom'

Objavljeno 28.03.2014.

Nasilje preko interneta, u svijetu poznato kao cyberbullying, kod nas se najviše vezuje uz najranjiviju, učeničku populaciju. No, da i odrasle osobe mogu biti na meti.

Policija zaboravila studenta u samici - umalo umro

Objavljeno 03.05.2012.

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u policiji američkog grada San Diega. Tijekom racije zbog droge u jednoj kući našli su studenta kako spava, zgrabili ga i stavili mu lisice te ga bacili u samicu. Nije mu dokazana krivnja niti je protiv njega podignuta ikakva optužnica, ali policijski su službenici jadnog studenta ostavili četiri dana u samici bez hrane i vode te je preživio samo zahvaljujući tome što je pio vlastiti urin. Danas se policija ispričava, a student ih tuži.

Jeftino do bicikla - rasprodaja u PU osječko-baranjskoj

Objavljeno 25.04.2012.

U petak, 27. travnja, u PU osječko-baranjskoj od 12 do 14 sati održat će se prepoznavanje pronađenih i napuštenih bicikala. U subotu, 28. travnja od 10 do 13 sati bit će organizirana prodaja bicikala...Prati nas na Instagramu!