Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom politika

Domaće studentice odgovorile bi li rađale djecu da ih, kao u Srbiji, čekaju 4 tisuće eura i dulji rok studiranja

Objavljeno jučer

Pitali smo domaće studente bi li se oni odlučili na roditeljstvo da ih u Hrvatskoj očekuju brojni benefiti, kao oni predloženi 'Vučićevim mjerama' u susjednoj nam Republici Srbiji.

Mioković priznao: 'Zamoljen sam da izađem iz HDZ-a, ali napomenuo sam da sam čist...'

Objavljeno 30.09.2021.

Nakon našeg razgovora koji smo objavili jučer, Mihovil Mioković, trenutni predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu javio je samo par sati nakon da izlazi iz HDZ-a. Danas je za N1 televiziju izjavio da je ipak bio 'zamoljen da izađe' iz stranke...

[Mioković za MojFaks] Stoji iza svojih riječi: 'Ničega mi nije žao, sve bih ponovio, a iz HDZ-a izlazim samo ako me izbace'

Objavljeno 29.09.2021.

Razgovarali smo s Mihovilom Miokovićem. Smatra da nema zbog čega žaliti.

UNIKATNIM oglasima za cimere 'raspalili' grupe: Neki čak nude i besplatnu ikisicu

Objavljeno 23.08.2021.

Cimeri su osobe koje ti mogu ili uljepšati ili uništiti godinu studiranja. Od nebrojeno mnogo priča o cimerima iz pakla, tu i tamo se ipak nađu oni koji su preslika Loleka i Boleka iz kultnog crtanog filma.

Umrla od srama zbog prodavača lubenica: Završio ekonomiju, a sad radi na štandu i vozi kamion

Objavljeno 06.08.2021.

Jesu li za ovakve scenarije krivi pojedinci koji odaberu fakultet s kojim će se teško ili nikako zaposliti u struci ili pak država, ministarstvo i fakulteti koji ne korigiraju upisne kvote prema potrebama tržišta rada?

[FOTO] Urnebesni odgovori s mature! Ovo su TOP 'biseri' ovogodišnjih maturanata: 'Ne znam to', 'Dobro pitanje', 'previše seksualno'...

Objavljeno 15.07.2021.

Bez obzira koliko stresna situacija bila, neki se maturanti nisu mogli suzdržati pa su tijekom pisanja mature na papir prosipali 'biserje' u obliku urnebesnih odgovora.

Brutalno predobre ocjene? Ovogodišnji maturanti briljirali: Svaki drugi se može pohvaliti peticom

Objavljeno 29.06.2021.

Skoro svaki drugi ovogodišnji maturant može se pohvaliti zaključenom odličnom ocjenom.

Više od 50% učenika u Hrvatskoj godinu završilo ODLIČNIM uspjehom: Jesu li ocjene na kraju godine 'korona-pokloni'?

Objavljeno 21.06.2021.

Pitanje uspješnosti učenika i školstva tijekom pandemije muči mnoge, a posebno roditelje, učitelje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja. S krajem ove akademske i školske godine prikupljaju se informacije o iskustvu online učenja, kako među učenicima i studentima, tako i među nastavnicima i profesorima.

Novi ludi zakon: Učenici ne moraju dokazati da znaju čitati i pisati da bi dobili svjedodžbu

Objavljeno 18.06.2021.

I dok su naši maturanti usred pisanja mature, a studenti ljetnih rokova, ima i onih kojima je država 'izašla ususret' pa više ne moraju dokazati da znaju čitati i pisati da bi dobili srednjoškolske svjedodžbe.

Veliki planovi za maleno sveučilište: Novi pulski gradonačelnik u tom gradu vidi čak 20 tisuća studenata

Objavljeno 01.06.2021.

Jedno od najvećih iznenađenja lokalnih izbora 2021. godine zasigurno je i nezavisni Filip Zoričić, aktualni ravnatelj pulske Gimnazije te novi gradonačelnik grada Pule. Podsjetimo, u nedjelju je, u drugom krugu lokalnih izbora pobijedio protukandidatkinju IDS-a, Elenu Puh Belci, s osvojenih 10.666 glasova, odnosno 56,4%.Prati nas na Instagramu!