Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom poruke

'Nosim i skriptu i krunicu sa sobom': Urnebesni SMS-ovi koje studenti šalju za vrijeme kolokvija

Objavljeno 12.12.2017.

Sezona kolokvija pokuca na vrata nekoliko puta godišnje, a studenti bi najradije zalupili ta vrata te na njih stavili lokot. No, rijetko tko može pobjeći od učenja, ali se zato može požaliti prijatelju. I to porukom.

Šalje vulgarne poruke i pornografske fotke: Žena terorizira studente i profesore zagrebačke Filozofije

Objavljeno 06.04.2017.

Vanessa Raney je 41-godišnja Amerikanka iz Houstona s nepoznatim prebivalištem u Zagrebu, a postala je prava noćna mora pojedinih studenata i profesora s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Ženo, ti vrijediš: Studentice iz doma pronašle simpatične poruke za Dan zaljubljenih

Objavljeno 14.02.2017.

Mnogi će veljaču nazvati mjesecom ljubavi upravo zbog Dana zaljubljenih, a čini se kako se upravo ljubav u Studentskom domu 'Stjepan Radić' brzo širi.

Svi putevi vode u knjižnicu: hrvatski studenti knjigoljupci vam savjetuju što čitati

Objavljeno 12.01.2017.

Pjesnik Tin Ujević je rekao da 'knjiga nije hrana nego poslastica', a svi studenti knjigoljupci znaju da je bio potpuno u pravu jer poslastice stvaraju ovisnost.

Studentska romantika: Slatke poruke koje vam mogu proći samo na faksu

Objavljeno 10.10.2016.

Iako nam tijekom studiranja fakultet preokupira većinu slobodnog vremena i života generalno, uvijek imamo vremena za slanje romantičnih poruka dragoj osobi pred kojom se ne bojimo razotkriti i pokazati da smo totalna 'lignja'.

Božićne sms poruke i čestitke - razveselite svoje najdraže

Objavljeno 22.12.2015.

S obzirom da je sada već malo kasnu za kupovinu Božićne razglednice i slanje iste (što bi bila višestruko bolja ideja), donosimo vam neke od najljepših SMS poruka kojima možete razveseliti svoje najdraže...

17 poruka koje će ti mama poslati dok si na faksu

Objavljeno 24.09.2015.

Za roditelje je trenutak kad dobiješ diplomu trenutak potpunog ponosa i osjećaja osobnog ostvarenja, ali je cijeli put dok do toga ne dođeš prepuno stresa, osjećaja nostalgije, zabrinutosti i čežnje, pogotovo ako si odselio/la iz obiteljskog doma u onaj studentski.

Vraćaju li se retro mobiteli: Nokia 3310 opet u prodaji

Objavljeno 27.08.2015.

Nije sve što je novo nužno i bolje! Tko se sjeća starih Nokia 3210 i 3310? Na njima ste mogli pisati poruke brže nego na ijednom mobitelu prije, ali i poslije njega...

Ono kad popustite pa pošaljete bivšem poruku: 'Texts from Your Ex'

Objavljeno 09.10.2014.

Prekidi nikada nisu jednostavni i lagani, ali uz ovaj Instagram profil čak i najgrđi raskid u povijesti izgleda kao urnebesna komedija.

Gotovo 80 posto studenata prima i šalje seksi poruke na mobitelu

Objavljeno 19.02.2013.

Glava dolje, pogled zalijepljen za mali ekran na mobitelu, a prsti se kreću brzinom munje. Slanje poruka preko mobitela postala je svakodnevna stvar, ali nisu sve poruke isključivo obične. Naime, mnogo ih je sa seksualnim sadržajem, bilo da se radi o riječima, a bilo da se radi o fotografijama. Zapravo, čini se kako su ovakve poruke sasvim uobičajene ne samo među tinejdžerima već i među studentima.


Prati nas na Instagramu!