Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom posao

Posao iz snova: ležiš, spavaš i zarađuješ!

Objavljeno 01.10.2014.

Ako si nezaposlen, a voliš spavati, imaš Facebook profil te zavidne komunikacijske vještine, ovo je idealan posao za tebe!

'Bolje grob nego job': dali otkaz u velikom stilu!

Objavljeno 24.09.2014.

Iako se kod nas ona ‘šuti, barem imaš posao’ pretvorila u dio nacionalnog identiteta i ušla u tradiciju, postoji i druga strana medalje koja kaže da u slučaju usr**** posla, šefa koji te maltretira ili ponižava ili svakodnevnog nezadovoljstva sobom i radnim kolektivom nekad doista treba reći – doviđenja. Bez obzira koliko situacija bila teška i depresivna.

Ako voliš mačke – nemoj to navesti u životopisu!

Objavljeno 19.09.2014.

Novo odijelo za razgovor za posao? Frizura? Manikura, pedikura, sve kako bi izgledali što bolje i možda i dobili taj posao. Postoje neki faktori zbog kojih možete dobiti pedalu, a da ih niste ni svjesni…

Kada bi svi govorili istinu, razgovor za posao izgledao bi ovako!

Objavljeno 15.09.2014.

Na razgovoru za posao svi se trudimo ostaviti dobar dojam: djelovati ozbiljno, zainteresirano, odgovorno i sposobno. A što nam zaista prolazi kroz glavu?

Zagrepčanka Lorena želi najbolji ronilački posao na svijetu – pomozite joj da ostvari san!

Objavljeno 08.09.2014.

Ova 27-godišnjakinja iz Zagreba zaljubljena je u razne sportove kao što su surfanje, snowboarding i planinarenje, ali njena najveća ljubav je ronjenje.

Važno je zvati se Joe - promijenio jedno slovo imena i počeo dobivati ponude za posao!

Objavljeno 04.09.2014.

José Zamora tražio je posao mjesecima. U jednom je trenutku slao između 50 i 100 zamolbi za poslove dnevno, ali bez uspjeha. Onda je odlučio izbaciti jedno slovo iz svog imena i sve se promijenilo…

On je odlučio naći posao: u podzemnoj stajao s natpisom i dobio poziv na intervju!

Objavljeno 21.08.2014.

Prijavio se na 300 poslova, ali nijedna prijava nije rezultirala uspjehom (zvuči poznato?). Onda je odlučio uzeti stvar u svoje ruke.

Najviše zarađuju osobe visoke stručne spreme!

Objavljeno 08.07.2014.

Prema servisu MojaPlaca.hr, u drugom kvartalu 2014. godine prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj iznosila je 5.226 kuna što je najniži iznos prosječne plaće gledano od 2012.godine. Međutim, pribrojimo li neto plaći i bonuse i božićnice tada je visina prosječne mjesečne plaće 5.326 kuna.

Menadžerirajte ovo: posao o kojem možete samo sanjati!

Objavljeno 30.05.2014.

Uprava No Man’s Land Fort traži menadžera koji će svoj kruh sa sedam kora mukotrpno zarađivati tako što će - jedriti, pecati i da...otvarati gostima boce šampanjca sabljom!

Posao iz snova? Putuj svijetom i budi plaćen za to!

Objavljeno 20.05.2014.

Na portalu MojPosao objavljen je oglas koji bi mogao zanimati mnoge mlade ljude željne putovanja, avanture, ali i nešto novca.Prati nas na Instagramu!