Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom potres

Dobre vijesti za studente VGUK-a: Osnovana Zaklada za stipendiranje, trebate zadovoljiti samo OVAJ uvjet

Objavljeno 02.08.2021.

Grad Križevci pokreće Zakladu za studente Visokog gospodarskog učilišta s potresom pogođenih područja.

Nastava ponovo u klupama: Zagrebački fakultet obnovio zgrade pa će studenti najesen ponovo na predavanja uživo

Objavljeno 27.07.2021.

Nakon više od tru semestra rada od kuće, studenti se vraćaju u klupe. Je li ovo prvi 'znak proljeća' povratka na 'staro-normalno' u akademskoj zajednici?

S ovog zagrebačkog fakulteta obavijestili studente: Nastava počinje ranije

Objavljeno 22.07.2021.

Zbog neizvjesnih vremena u kojima se nalaze, apeliraju na studente da što češće provjeravaju mailove i službene stranice fakulteta.

Više od godine dana čekaju u skladištu: Iz SC-a javljaju – još uvijek ima studenata koji nisu preuzeli svoje stvari nakon potresa

Objavljeno 09.07.2021.

Nakon prilagodbe na 'novo normalno' pod epidemiološkim mjerama, priroda nam je dodatno 'zapaprila' život razornim potresima koji su pogodili nekoliko županija Hrvatske i glavni grad Zagreb.

Za ove studente osiguran BESPLATAN ljetni smještaj u domovima – provjerite zadovoljavate li uvjete

Objavljeno 05.07.2021.

Iz Ministarstva znanosti i obrazovanja stižu dobre vijesti za sve studente koji dolaze s potresom pogođenih područja.

SC studentima nudi ljetni posao: Satnica od 30 kuna, besplatan smještaj i 3 obroka dnevno u menzi – evo kako se prijaviti

Objavljeno 29.06.2021.

Studentima ljeto osim uživanja na moru i plaži, znači i prilika za zaradu dodatnog džeparca. Studentski centar u Splitu zato je pripremio jedinstvenu ponudu koja spaja ugodno s korisnim.

Peticija uspjela? Studenti podigli prašinu zbog visoke školarine, s Veleučilišta odgovaraju: 'Razmatramo snižavanje cijena'

Objavljeno 01.06.2021.

Nakon što su studenti ukazali na svoje nezadovoljstvo činjenicom da i dalje plaćaju jednaku školarinu iako im je nastava u potpunosti preseljena u online sferu, ali se i osvrnuli na stručnu praksu koja je ključan dio njihovog obrazovanja, a koju nisu imali prilike odraditi, stiže i odgovor sa Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

I hrvatski studenti žele 50% manje školarine: 'Plaćamo 20 tisuća kuna godišnje za tečaj, a ne studij!' Pokrenuli i peticiju...

Objavljeno 25.05.2021.

Koliko je opravdano da studenti plaćaju punu školarinu dok se sva nastava i svi seminari i vježbe održavaju 'na daljinu'? Posebice ako se radi o studentima koji će sutra postati kvalificirani zdravstveni kadar.

Nova prilika za stipendiju zagrebačkog Sveučilišta: 56 studenata dobit će 'džeparac' u iznosu od 10 tisuća kuna

Objavljeno 20.05.2021.

Provjerite u nastavku možete li konkurirati, jer su prijave već počele.

Fakultet i županija široke ruke: Ako upišete ovaj studij imat ćete besplatan smještaj i osiguranu stipendiju

Objavljeno 18.05.2021.

Međimursko veleučilište u Čakovcu i Međimurska županija osim što pomažu mladima s potresom pogođenih područja, rade i na priljevu novih snaga u svoje područje, posebice u okviru stručnosti za Održivi razvoj.Prati nas na Instagramu!