Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom povrat novca

Više od 100 tužbi protiv fakulteta! Ogorčeni online obrazovanjem traže POVRAT NOVCA: 'Ovako mogu učiti i preko YouTube-a'

Objavljeno 11.03.2021.

Studenti koji od početka pandemije fakultete pohađaju na daljinu podnijeli su gotovo 100 tužbi protiv svojih fakulteta i sveučilišta, kojima zahtijevaju djelomični ili potpuni povrat novca. Tvrde da kvaliteta obrazovanja u ovim okolnostima ne odgovara visokim školarinama koje su prisiljeni plaćati.

Skandal s kuponima! Studenti revoltirani: 'Ovaj autoprijevoznik nas pljačka, a mi jedva skupimo za pokaz…' Prijavili sve Ministarstvu prometa

Objavljeno 24.06.2020.

Sredinom mjeseca ožujka, na snagu je stupila zabrana održavanja fizičke nastave na svim visokoobrazovnim institucijama u Hrvatskoj. Studenti su svoje obaveze pohađanja nastave odrađivali isključivo on-line. Čime je potreba za putovanjem do dokinuta.

Taman prije snijega! Novo u HŽ-u: Ako vam vlak kasni više od 60 minuta – slijedi povrat novca

Objavljeno 05.12.2019.

Od 4. prosinca putnici koji koriste usluge Hrvatske željeznice ostvaruju pravo na naknadu za kašnjenje od 60 do 119 minuta. Naknada im se isplaćuje u visini od 25 posto cijene karte, a rok za isplatu naknade je mjesec dana od podnošenja zahtjeva.

 Putovali ste na faks vlakom i zbog HŽ-a zakasnili? Odlično jer ćete dobiti povrat love zbog kašnjenja vlaka

Objavljeno 10.10.2018.

Studenti koji često putuju HŽ-om znaju kakva je tlaka zbog vlaka negdje zakasniti, pogotovo kada je riječ o predavanju ili nekoj drugoj obavezi na fakultetu. Zahvaljujući europskoj uredbi, sada će putnici moći tražiti povrat novca od HŽ-a u slučaju kašnjenja.

Brucošica na neugodniji način naučila: pazite tko vam plaća piće u klubovima

Objavljeno 12.09.2016.

Nikad ne znate koji su motivi osobe koja vam u klubu plaća piće, a još manje što će se dogoditi dva tjedna kasnije...

Sveučilište ponudio povrat novca studentima koji ne uspiju naći posao nakon diplome

Objavljeno 30.06.2016.

Jedno je sveučilište obećalo vratiti polovinu iznosa školarine svim diplomcima koji se ne uspiju zaposliti devet mjeseci nakon završetka studija. Također nude i 50% popusta za sve poslijediplomske programe.Prati nas na Instagramu!