Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom predvanja

Što sve studenti KRIJUMČARE na predavanja? Ovu studenticu teško ćete nadmašiti! FOTO

Objavljeno 11.12.2020.

Ponekad je jako teško odvojiti se od svojih najdražih i samo na nekoliko sati, naročito kada su najdraži mala krznena bića.

Pitali smo studente hoće li NOSITI MASKE na predavanjima i tko to treba platiti? Evo u čemu se slažu, a što ih je PODIJELILO u dva tabora

Objavljeno 24.08.2020.

Nova akademska godina je pred vratima, a informacije kako će nastava biti organizirana i kojih epidemioloških mjera će se studenti morati pridržavati pristižu na kapaljku.

Gigantske 'Biblije' koje ste mrzili tijekom studiranja: Studenti se prisjetili najgorih knjiga koje su morali čitati na faksu

Objavljeno 27.04.2020.

Današnje otvaranje knjižnica obradovalo je mnoge knjiške moljce, učenike i studente. Sada kada su nam knjige ponovno dostupne i u fizičkom obliku, odlučili smo priupitati studente koje su knjige obilježile njihovo studiranje, ali u negativnom smislu.

Kod kuće nije lakše: Čak 90% studenata smatra da su online predavanja TEŽA od klasičnih – a imaju i dobre razloge zašto!

Objavljeno 20.04.2020.

Na svim fakultetima u Republici Hrvatsko od 18. ožujka nastava se održava na daljinu. Prvotnom odlukom najavljeno je da će takva situacija potrajati najkraće do 19. travnja, a jučer je Stožer civilne zaštite produljio odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja do 4. svibnja.Prati nas na Instagramu!