Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom prijevoz

Putujte do faksa cijelu godinu – besplatno! Evo što vam je potrebno...

Objavljeno 05.10.2020.

Studentima s prebivalištem u Splitsko-dalmatinskoj županiji prijevoz će biti subvencioniran od 5. listopada 2020. do 16. srpnja 2021.

Dobre vijesti za studente još jedne županije: Uskoro vlakom do mjesta studiranja i to potpuno BESPLATNO!

Objavljeno 23.09.2020.

U prostorijama Osječko-baranjske županije održan je sastanak predstavnika HŽ putnički prijevoz i Osječko-baranjske županije.

Nema više bespotrebne gužve: Od sada mjesečnu kartu možeš kupiti i na KAMPUSU!

Objavljeno 22.09.2020.

Grad Rijeka, Sveučilište u Rijeci i KD Autotrolej sklopili su sporazum o međusobnoj suradnji.

Nitko se ne boji drugog vala? Mladi ne nose maskice u javnom prijevozu: Vozači ih ne žele opominjati da ih ne 'razapnu'...

Objavljeno 25.06.2020.

Iako je drugi val koronavirusa započeo te svakim danom brojimo sve veći broj novozaraženih, čini se da se građani Zagreba ponašaju slobodnije nego prilikom prvotnog suočavanja s ovim virusom. Ovo je uočljivo posebice u javnom prijevozu u kojemu od danas svi putnici moraju nositi maskice.

Skandal s kuponima! Studenti revoltirani: 'Ovaj autoprijevoznik nas pljačka, a mi jedva skupimo za pokaz…' Prijavili sve Ministarstvu prometa

Objavljeno 24.06.2020.

Sredinom mjeseca ožujka, na snagu je stupila zabrana održavanja fizičke nastave na svim visokoobrazovnim institucijama u Hrvatskoj. Studenti su svoje obaveze pohađanja nastave odrađivali isključivo on-line. Čime je potreba za putovanjem do dokinuta.

HŽ zbunio studente: Dosadašnji 'pokazi' ne vrijede! Za jeftinije putovanje vlakom svaki će put morati zatražiti POTVRDU

Objavljeno 01.06.2020.

Pandemija koronavirusa izmijenila je svakodnevicu na koju smo navikli.

Besplatno na predavanja tijekom lipnja i kolovoza! Studenti iz ovog grada mogu bezbrižno putovati: Imate li i vi isto pravo?

Objavljeno 27.05.2020.

Nakon više od dva mjeseca online nastave, sredinom svibnja dozvoljeno je održavanje praktične nastave i vježbi na studijima na kojima je ovakav oblik nastave preduvjet uspješnome završavanju ove akademske godine.

Dobre vijesti iz ZET-a: Kad već niste mogli koristiti 'pokaze', barem će vrijediti dulje!

Objavljeno 04.05.2020.

Studenti i svi drugi koji koriste ZET javni gradski prijevoz, a koji su u vrijeme obustave prijevoza imali valjani mjesečni ili godišnji kupon na pretplatnoj karti, mogu produljiti valjanost istih.

Nakon izlaska proživjela dramu zvanu ZET noćna linija: 'Miris mokraće pomiješan s mirisom alkohola, prilaze mi 2 dečka...'

Objavljeno 25.02.2020.

Zagreb – metropola i glavni grad, užurban način života, pregršt dostupnih sadržaja i mnoštvo mogućnosti. No, kao i svaki drugi grad, Zagreb ima svoju mračniju stranu...

Studenti Socijalnog rada ukazali na veliki problem s kojim se susreće ogroman broj mladih u Hrvatskoj

Objavljeno 13.02.2020.

Dolaze u školu skoro sat vremena ranije, odlaze kući zadnji. Odlazak u kazalište, kino ili bavljenje sportskim aktivnostima za učenike koji žive u ruralnim sredinama, za vrijeme praznika je vrlo rijetko jer autobusne linije gotovo da i ne voze te se mladi moraju oslanjati isključivo na roditelje za prijevoz.Prati nas na Instagramu!