Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom prijevoz

Dobre vijesti iz ZET-a: Do 8. siječnja vikendima se vozimo besplatno

Objavljeno 25.11.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas na Trgu bana Jelačića da će javni prijevoz od danas biti besplatan svaki vikend od petka u podne do nedjelje u ponoć za vrijeme adventa, do 8. siječnja.

Student treba vašu pomoć: Vesele ga gležnjače, karta za vlak predstavlja mu tešku financijsku prepreku

Objavljeno 22.11.2016.

U Facebook grupi FB Humanitarci Zagreb osvanula je objava koja je dirnula mnoge pratitelje ove stranice. Naime, jedno dijete prijašnjih korisnika upisalo je fakultet. Iako je ova vijest razlog za slavlje, obiteljima slabijeg materijalnog statusa dijete na fakultetu predstavlja veliko financijsko opterećenje.

Ovi studenti imaju razlog za veselje: Grad im subvencionira prijevoz ma gdje studirali

Objavljeno 08.11.2016.

Dobre vijesti stižu sa sjednice Gradskog vijeća u Dubrovniku: usvojen je prijedlog zaključka o subvencioniranju cijene studentske i učeničke karte.

Za sve koji putuju vlakom: student FER-a napravio aplikaciju bolju i od HŽ-ove

Objavljeno 24.10.2016.

Česta putovanja vlakom znače i česta kašnjenja vlakova. S obzirom da je do informacija o kašnjenju teško doći, ovaj se budući inženjer potrudio i napravio aplikaciju prepunu korisnih informacija za sve nas putnike.

Super vodič za kretanje po Zagrebu: Evo kako najbrže stići od kuće do faksa (i ne izgubiti se)

Objavljeno 23.09.2016.

Svi oni koji su upisali prvu godinu studija na nekom od fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, vjerojatno su doznali gdje se nalazi njihova obrazovna ustanova, ali i gdje će jednog dana stanovati, izlaziti ili učiti.

Vrijeme je da i ti putuješ jeftino: Lude zabave, nezaboravni izlasci i putovanja koja se pamte

Objavljeno 20.09.2016.

Najbolje životno doba, ono studentsko i učeničko, idealno je vrijeme za lude zabave, nezaboravne izlaske i putovanja koja ćeš pamtiti do kraja života...

Student iz Zagreba objasnio zašto više neće ustati nijednom penziću u tramvaju

Objavljeno 20.09.2016.

Poštovani putnici, ustupite svoje mjesto starijima, trudnicama i osobama s invaliditetom. Nitko doduše ne kaže trebamo li se dići i kad su osobe kojima bi trebali prepustiti mjesto – neugodne i bezobrazne.

Putovanje u europske države nikada nije bilo jeftinije. Jeste već čuli za ovu mogućnost?

Objavljeno 26.08.2016.

Oduvijek ste maštali proputovati Europu, a još niste našli najjeftinije rješenje? Ove godine se ta ideja više ne čini toliko nemoguća jer je u Hrvatsku došao jedan od vodećih poslovnih modela kojeg su prihvatili mnogi hrvatski partneri. Riječ je o Flixbusu.

Od ovog tjedna možete produljiti postojeće ili izraditi nove kartice za ZET prijevoz

Objavljeno 19.08.2016.

Iz Zagrebačkog električnog tramvaja su izvijestili da od utorka, 16. kolovoza započinje s procedurom produljenja postojećih ili izradom novih pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu 2016./2017.

Uspješna inicijativa mladih iz Splita: studenti i učenici voze se jeftinije cijelo ljeto

Objavljeno 01.07.2016.

Inicijativa 'Splitska mladost za svakodnevne ljetne noćne linije' bori se za uvođenje noćnih ljetnih linija u javnome prijevozu u Splitu, a već drugu godinu zaredom, zahvaljujući naporima mladih koji iza inicijative stoje, studenti i učenici u ljetnim se mjesecima mogu voziti 100 kuna jeftinije!Prati nas na Instagramu!