Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom promocija

Studenti FOI-ja zbog ograničenja na skupoj promociji pisali prodekanici - smiju povesti samo DVIJE OSOBE

Objavljeno 22.11.2017.

Promocija je velik dan u životu svakog studenta, a na tu svečanu dodjelu diploma želimo pozvati obitelj i bliske nam ljude poput prijatelja ili dečka/cure. Takav su plan imali i studenti FOI-ja, ali im je broj osoba na promociji ograničen na dva gosta, na što su prošli tjedan burno reagirali.

U jednoj ruci diploma, na drugoj prsten: Student zaprosio djevojku na promociji

Objavljeno 18.05.2017.

Prosidba je čin na koji očekujemo pozitivan odgovor, a tu nadu je gajio i ovaj student koji je svoju djevojku zaprosio ni više ni manje nego na promociji.

Studenti ovog fakulteta na promociju smiju odjenuti što god žele: Ovo su neke od najluđih kombinacija

Objavljeno 27.03.2017.

Što biste odjenuli na promociju umjesto tamne toge i kape? Sigurno biste za tu prigodu iz ormara izvukli svečanu 'obleku', ali ne i studenti sa Sveučilišta Kyoto koji mogu obući što god žele. I to doslovno.

Ljubavna priča na promociji u Zagrebu: Vezu okrunili brakom, bebom i diplomama

Objavljeno 21.02.2017.

Svakom mladom čovjeku stjecanje diplome ujedno je i vrhunac dotadašnjeg života. Ovaj par svoj je vrhunac života obilježio još nekim velikim životnim postignućima.

Opasno po život: Sveučilište zabranilo bacanje kapa u zrak na promociji

Objavljeno 18.05.2016.

Početkom ovog tjedna nesretni britanski studenti saznali su da ove godine neće smjeti bacati kape u zrak na ceremoniji dodjele diploma. No, Sveučilište East Anglia ponudilo im je alternativu...

Pismo studenta: 'Neće moje sveučilište koračati preko mog leša! Evo zašto promociju svoje diplome nisam promatrao ni s tribina...'

Objavljeno 26.11.2015.

'U tom trenutku mi se srušio svijet. Ostao sam bez primanja. Izgubio sam pravo na zdravstveno osiguranje preko Biroa za zapošljavanje jer se nisam prijavio u roku od mjesec dana od završetka studija, misleći da ću nastaviti školovanje...'

Holivudske scene u Zagrebu: Student se na promociju dovezao u Mustangu i u pratnji starleta

Objavljeno 23.10.2015.

Crveni tepih, skupocjeni Mustang i dvije prsate ljepotice - ne, ovo nisu scene iz nekog holivudskog filma, već dolazak jednog studenta zagrebačkog FSB-a na promociju.

16 stvari koje će se dogoditi na tvojoj promociji

Objavljeno 22.07.2015.

Znamo jer se dogode na svakoj promociji. To je činjenica.

U ovakvim cipelama ne ide se na promociju

Objavljeno 20.05.2015.

U pokušaju da ovaj svečani trenutak ulaska među akademski obrazovano građanstvo, neki kandidati i kandidatkinje jednostavno pretjeraju...

Osim diplome dobila i prsten – dečko ju zaprosio na promociji!

Objavljeno 20.05.2015.

Dan svečane promocije i dodijele diplome svima ostaje u pamćenju, a ova djevojka će ga zasigurno pamtiti do kraja života.Prati nas na Instagramu!