Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom propusnice

[VIDEO] Nekoliko desetaka studenata na Filozofski fakultet ušlo bez COVID potvrda

Objavljeno 29.11.2021.

Četrdesetak studenata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu jutros je ušlo u zgradu fakulteta bez propusnica, iako ih fakultet od danas zahtijeva od svih koji ulaze u zgradu.

Studenti provode istraživanje o 'gorućoj temi' cijepljenja: U jednome danu prikupili 2 tisuće odgovora – pridružite se i VI

Objavljeno 26.11.2021.

Istraživački tim studenata Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru provodi istraživanje o stavovima naših građana o obaveznom cijepljenju. Interes je velik zbog 'goruće teme' koju obrađuje.

[FOTO] 22-godišnji student na ruku tetovirao COVID potvrdu: 'Htio sam biti drugačiji od drugih'

Objavljeno 25.11.2021.

Ova će COVID potvrda trajati dulje od godine dana...

Studenti Ekonomskog fakulteta od ponedjeljka ponovo u klupama, evo što dekan kaže o COVID potvrdama

Objavljeno 25.11.2021.

Nakon dva tjedna online nastave, studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu vraćaju se u klupe.

Na ovom sveučilištu predavanja i dalje na daljinu: Online nastava i dalje – do početka prosinca

Objavljeno 24.11.2021.

Sveučilište Sjever bilo je jedno od sveučilišta koje je među prvima donijelo odluku o online izvođenju nastave.

Osvanuo poziv na 'studentski preporod': 'Preuzmite svetu dužnost i branite djedovinu!' Uslijedili komentari sprdnje...

Objavljeno 23.11.2021.

Osim aktivnog raspravljanja o COVID potvrdama u medijima, ovo je glavna tema i među studentima, a prosvjedi koji se organiziraju na Trgu bana Jelačića u Zagrebu neke očigledno asociraju na 1971. godinu, stoga pozivaju na 'novi preporod'.

Nove odluke na hrvatskim sveučilištima: Provjerite koji još fakulteti prelaze 'na daljinu', a na kojima uvode COVID potvrde

Objavljeno 23.11.2021.

Fakulteti odabiru svaki za sebe: na nekima su rekli 'ne' propusnicama, na drugima pak prelaze na online nastavu, a treći od studenata zahtijevaju COVID potvrde za pohađanje predavanja i ulazak u zgrade fakulteta.

Ponovo protiv COVID potvrda: Studenti pozivaju na 'mirno i dostojanstveno okupljanje' ispred ovog zagrebačkog faksa

Objavljeno 22.11.2021.

Iako su svi studenti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu još ovaj tjedan na online nastavi, a odluka o propusnicama za studente se tek treba donijeti, studenti danas pozivaju na prosvjede.

Službeno je: Od srijede se UKIDAJU PROPUSNICE!

Objavljeno 29.12.2020.

U posljednjem paketu mjera ponovno su uvedene propusnice koje su od 23. prosinca do 8. siječnja bile potrebne za napuštanje jedne županije s ciljem odlaska u drugu. Nakon današnjeg potresa, propusnice se ukidaju.

Studenti 'fiktivno' rezerviraju apartmane da bi otišli kućama za blagdane: 'Gadi mi se što nas Stožer tjera na takve poteze...'

Objavljeno 22.12.2020.

Nove restriktivnije mjere u Hrvatskoj stupaju na snagu baš uoči i za vrijeme blagdana, u periodu kada su mnogi navikli putovati obiteljskim kućama i provesti zajedno nekoliko dana. Od ponoći kreće i zabrana kretanja među županijama bez propusnica koje će se, kako najavljuju, rigorozno kontrolirati.Prati nas na Instagramu!