Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom prosjek ocjena

Prosjek ocjena studenata na ZŠEMU je 5.0, a evo gdje je najmanji, samo 2,739!

Objavljeno 19.08.2021.

Iako se prosjek ocjena fakulteta odnosi samo na ekipu koja se javila na Natječaj za dom, nekoliko fakulteta iskače, poput ZŠEMA, ali i VERNA.

Maturanti završili četvrti razred s vrlo dobrim, pogledajte koja županija ima najveći prosjek!

Objavljeno 21.06.2019.

Ovogodišnji maturanti završili su svoje srednjoškolsko obrazovanje s prosjekom 4,11, a Međimurska županija zasjela je na prvo mjesto po prosjecima – 4,56. Podaci se, koje je prenio Večernji list, odnose na prosjeke ocjena, dok se prosjeci matura očekuju tek 10. srpnja.

Jesu li ocjene važne za dobivanje posla? Djevojka poslala oštru poruku poslodavcima: 'Ne pitajte me za prosjek'

Objavljeno 11.07.2018.

Na razgovorima za posao kandidati se (kao i poslodavci) naslušaju svakakvih pitanja i izjava. Osim što i dalje postoje apsurdna i zapravo 'nedopuštena' pitanja, poput onih koja zadiru u planiranje obitelji ili kandidatovu vjeroispovijest, čini se da pojedini poslodavci i dalje ispituju o ocjenama na fakultetu. Jedna studentica smatra da tome treba doći kraj.

Mladi Hrvati trče za ocjenama i 'izgaraju': Gimnazijalka na liječenju jer nije prošla s 5,0, studentica plakala zbog četvorke

Objavljeno 01.06.2018.

Jesu li odlične ocjene pokazatelj nečijeg znanja i kvaliteta ili se najčešće u utrci za najboljim mogućim prosjekom izgubi ono najvažnije: učenje radi usvajanja dugoročnog znanja i osobnog napredovanja svakog pojedinca?

Prosjek ocjena milijunaša je 2.9: Evo zašto je tako nizak i zašto su unatoč lošim ocjenama uspjeli u životu

Objavljeno 16.08.2017.

Prosjek ocjena milijunaša koji diplomiraju u SAD-u je mizernih 2,9. Iako se svi slažemo da to nije neki reprezentativni prosjek, čini se neobičnim da najbogatiji dio populacije ostvari upravo ovaj, ne baš bajan, uspjeh.

10 loših navika koje ti otežavaju put do diplome

Objavljeno 17.02.2016.

Neki ljudi rasturaju na faksu. Najbolje ocjene, sto projekata, najbolji u generaciji...baš super za njih! Zbog takvih 'bisera' mi ostali osjećamo se loše.

11 razloga zašto prosjek ocjena u životu uopće nije bitan

Objavljeno 28.09.2015.

Svi znamo da je stres oko polaganja ispita i upisivanja što boljih ocjena stvaran. Pad na ispitu ili loše odrađeni seminar ispunjava te osjećajem očaja, ali jedno je sigurno – dobar prosjek kasnije u životu uopće neće biti toliko bitan koliko misliš da hoće.Prati nas na Instagramu!