Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom putovanja

Studenti 'fiktivno' rezerviraju apartmane da bi otišli kućama za blagdane: 'Gadi mi se što nas Stožer tjera na takve poteze...'

Objavljeno 22.12.2020.

Nove restriktivnije mjere u Hrvatskoj stupaju na snagu baš uoči i za vrijeme blagdana, u periodu kada su mnogi navikli putovati obiteljskim kućama i provesti zajedno nekoliko dana. Od ponoći kreće i zabrana kretanja među županijama bez propusnica koje će se, kako najavljuju, rigorozno kontrolirati.

Auti, putovanja, koncerti: Ovo su TOP razlozi zbog kojih će studenti biti gladni, ali će za njih uštedjeti koju kunu

Objavljeno 08.10.2020.

Studentski budžet poslovično je 'tanak', no to nipošto ne znači da se mladi ne počaste brojnim luksuzima bez kojih ne mogu, bilo na mjesečnoj ili pak godišnjoj razini. Ključ je u pametnoj štednji koju su najbolji među njima doveli do savršenstva!

Studenti snimili kratki film i pokazali drugačiju perspektivu putovanja!

Objavljeno 10.08.2020.

Mlada ekipa studenata predvođena Anjom Glavaš i turistička zajednica grada Zaprešića pokrenuli su projekt 'Druga perspektiva'.

Putovanje vlakom do PRAGA za samo 166 kuna uz gratis kavu i doručak?! Da, moguće je! A tek kad vidite kako izgleda vlak...

Objavljeno 08.06.2020.

Svijet se polagano vraća u normalu, a ljeto pred nama ponovno zove na putovanja. Uz određenu dozu odgovornosti, naravno.

Granice se otvaraju, ali ipak ostanite kod kuće! Studentica preživjela 'korona-putovanje': 'Kad su javili da ima mjesta u avionu, kao da su dijelili džaba bureke...'

Objavljeno 11.05.2020.

Skoro dva mjeseca živjeli smo u karanteni. Hrvatske granice ponovno su otvorene, a život diljem Europe lagano se vraća u dobru, staru užurbanost.

Ruski student već danima živi kao Tom Hanks: Silno želio studirati u Njemačkoj, ali je zbog korone zapeo na – aerodromu

Objavljeno 24.04.2020.

Jedan ruski student odletio je u Njemačku – usprkos pandemiji koronavirusa i trenutno živi na frankfurtskom aerodromu, poput Toma Hanksa u filmu 'Terminal'. Pročitajte njegovu priču.

NEMOJTE PUTOVATI KUĆI – mama će izdržati! Evo zašto je bitno da sada OSTANETE u mjestu studiranja

Objavljeno 17.03.2020.

Studenti koji stoje iza Recipea – službenog glasila Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije, objavili su nekoliko članaka o aktualnoj pandemiji koronavirusa.

Interrail karte za mlade: Putuj 30 dana i upoznaj 4 različite zemlje – besplatno!

Objavljeno 11.05.2018.

Prilika savršena za brucoše koji imaju dovoljno sreće da ovog ljeta još uvijek uživaju u godini punoljetnosti. Ako još uvijek nemaš 19 godina, a želiš se nagraditi za uspješan upis fakulteta po izvoru – ima li boljeg načina od besplatnog putovanja Europom?

Uče u avionu: Troje studenata dobilo godinu dana besplatnih letova - samo nama otkrili su kako jeftino putovati

Objavljeno 25.08.2017.

Seneka je rekao da 'putovanje i promjena mjesta daju umu novu snagu', a svi oni koji su bili barem na jednom putovanju složit će se s rimskim filozofom. U današnje vrijeme lako je putovati zbog dobre povezanosti i globalizacije, dok s druge strane, mnogi odustaju od putovanja zbog manjka na vlastitom računu. No, ljudi koji definitivno znaju putovati s malim budžetom je ekipa iz 'Travel budsa' koju čine jedan student i dvije sestre studentice.

 Posjeti Beč za samo 69 kuna! Na GetByBus provjeri i ostale destinacije koje oduvijek želiš posjetiti

Objavljeno 15.02.2017.

GetByBus je besplatna aplikacija koja vam samo jednim klikom nudi jednostavan odabir međugradskih i međunarodnih autobusnih karata, te udobnije putovanje autobusom, kako u Hrvatskoj, tako i prema raznim europskim zemljama.