Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom raspored

Nikako da zapamtiš raspored predavanja, kat, učionicu? OVA moderna aplikacija olakšat će sve!

Objavljeno 12.08.2020.

Sceduly je aplikacija za izradu rasporeda u školama, fakultetima i sveučilištima koju je na tržište plasirao u drugoj polovici srpnja mladi inženjer Tomislav Seser.

Tata studenta ljut na 'trutove' u HŽ-u: 'Zbog vas sam sina morao autom voziti na predavanje'

Objavljeno 10.03.2020.

Problemi s voznim redom, kašnjenjem vlakova, nespuštanja rampi na pružnim prijelazima...problemi u HŽ-u uvijek angažiraju javnost jer se odraze na veliki broj ljudi koji svakodnevno koriste njihove usluge.

Gdje je jutros u Hrvatskoj palo 2 metra snijega? HŽ se opet teškom mukom borio s voznim redom

Objavljeno 12.12.2019.

Jutro je počelo ogromnim kašnjenjima u HŽ-u...

4 ispita u jednome danu: I ove godine studenti muku mučili s rasporedom rokova – evo kako su preživjeli

Objavljeno 17.07.2018.

Tijekom ispitnih rokova česte su drž', ne daj situacije; osim što studenti moraju učiti i dobro složiti ispite koji su prioritetni za rješavanje, moraju se, metaforički rečeno, pretvoriti u čarobnjaka Harryja Pottera kako bi izašli na kraj s prečesto gustim rasporedom koji podrazumijeva polaganje više od dva ispita u danu.

Umjesto mamine kuhinje - menza? Provjerite koji su studentski restorani dežurni tijekom blagdana

Objavljeno 18.12.2017.

Od sljedećeg tjedna studentski restorani u Zagrebu radit će prema drugačijem radnom vremenu zbog predstojećih blagdana. O tome je izvijestio Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu na svojoj službenoj Facebook stranici, a informacija će dobro doći svim studentima koji će dio blagdana provesti u Zagrebu.

Ma gdje su te dvorane na zagrebačkoj Ekonomiji? Po ovom faksu već godinama se gube studenti

Objavljeno 12.10.2017.

Čini se da studenti EFZG-a muku muče s pronalaženjem dvorana u koje jure na predavanje. I to unatoč detaljnom vodiču koji možete pronaći na službenim stranicama fakulteta.

Vječna dilema: Izabrati jutarnje ili poslijepodnevno predavanje?

Objavljeno 24.01.2017.

Kada si student viših godina više-manje stvaraš raspored predavanja po želji. Nema ti gorega nego kad moraš učiti cijelu noć, a predavanje ti počinje u 8:00h.

Zdrave navike koje bi svaki student trebao 'prošvercati' u svoj natrpani raspored

Objavljeno 01.11.2016.

Natrpan raspored je jedan od razloga zašto zanemarimo unos dovoljnog broja vitamina u tijelo, vode i drugih prijekopotrebnih tvari. Koliko god zauzeti bili, treba zapamtiti jedno: moguće je 'prošvercati' zdrave navike u svoj život.

Samo za najžilavije: Živi tjedan dana kao direktor

Objavljeno 25.03.2016.

Novinar Business Insidera odlučio je istražiti kakav je osjećaj funkcionirati poput jednog direktora kompanije. Ovaj zanimljivi pokus možete napraviti i sami...

Revija studentskog filma: raspored događanja i projekcija

Objavljeno 09.11.2015.

Revija studentskog filma je festival za filmske gurmane koji uživaju u malim zalogajima filmske umjetnosti, a održat će se 13. i 14. studenog na Kampusu Borongaj i u Kinoklubu Zagreb.


Prati nas na Instagramu!