Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom rukomet

Najglasnija navijačica: Naš rukometaš je u vezi na daljinu  sa studenticom

Objavljeno 16.01.2019.

Obožavatelji rukometa sigurno gledaju svaku tekmu naše repke na Svjetskom rukometnom prvenstvu pa tako na terenu često vide i 22-godišnjeg igrača Marina Šipića. Ovaj mladi sportaš u vezi je pet godina sa studenticom Andreom i to na daljinu pa viđanja moraju usklađivati po njegovim gostujućim utakmicama te njenim fakultetskim obavezama.

 'Probijanje' u akademskom svijetu: Saznajte koje fakultete su završili naši najbolji rukometaši

Objavljeno 15.01.2019.

Svjetsko rukometno prvenstvo je u punom jeku, a Kauboji očekivano pune mreže protivnicima. Za sportaše se obično misli da nemaju vremena uz profesionalno bavljenje sportom završiti i fakultet, ali mnogi su u tome uspjeli, čak i za vrijeme sportske karijere. Baš zato zanimalo nas je koje diplome imaju naši rukometni reprezentativci.

Rukometna manija među studentima: Karte prodaju po vrtoglavim cijenama, a prodaje se i čaša Ivana Balića

Objavljeno 24.01.2018.

Tražena roba u gotovo svakom hrvatskom gradu ovih dana su ulaznice za Europsko rukometno prvenstvo. Kao što znamo, ono se ove godine održava u Hrvatskoj na različitim lokacijama, a oni koji nisu stigli kupiti karte na regularan način sada moraju izdvajati velike cifre kod preprodavača. Neki od preprodavača su i zagrebački studenti.

Gorili paviljoni: Studenti vatreno proslavili pobjedu rukometaša

Objavljeno 28.01.2016.

Sinoć se po mnogima, a i po našem rukometnom izborniku, dogodilo čudo...Prati nas na Instagramu!