Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom seks

Seks tijekom online predavanja: Zaboravio ugasiti kameru, gledali ga profesor i kolege

Objavljeno prije 5 dana

Zaboravni student vijetnamskog sveučilišta u gradu Ho Chi Minh 'uhvaćen' je u nimalo zavidnoj situaciji – dok se upuštao u seksualnu aktivnost tijekom online predavanja, bez da je isključio kameru.

[FOTO] Urnebesni odgovori s mature! Ovo su TOP 'biseri' ovogodišnjih maturanata: 'Ne znam to', 'Dobro pitanje', 'previše seksualno'...

Objavljeno 15.07.2021.

Bez obzira koliko stresna situacija bila, neki se maturanti nisu mogli suzdržati pa su tijekom pisanja mature na papir prosipali 'biserje' u obliku urnebesnih odgovora.

Divjak šokirana podatkom da ¾ studenata NE ZNA skuhati jaje ni napraviti krumpir pire: 'Ovo je porazno'

Objavljeno 14.06.2021.

Društvene mreže su postale i platforme na kojima i naši političari aktivno objavljuju svoje stavove, ali i vode promotivne kampanje.

Ljubitelji džina dio seksi elite: Znanost pokazala da su najprivlačniji među svim ljubiteljima alkoholnih pića (ali imaju i jednu manu)

Objavljeno 08.04.2021.

Džin u zadnjih nekoliko godina doživljava renesansu među ljubiteljima alkoholnih pića u Hrvatskoj. Osim procvata domaćih destilerija koje rade domaće, 'craft' džinove pa čak i organiziraju radionice izrade i kušanja različitih vrsta ove 'žeste', kafići i barovi u svojoj ponudi imaju sve širu paletu ovog žestokog pića koji se najčešće miješa s tonicima.

Sakrio mobitel iza kante za smeće u kupaonici: 21-godišnji student inženjerstva snimao kolegice s faksa

Objavljeno 15.03.2021.

Uhvaćen je nakon što je pokušao sakriti mobilni telefon iza kante za smeće u zajedničkim kupaonicama kad je uređaj primijetila studentica koja je došla oprati kosu…

'Dajte mi sekundu da isperem oči': Profesorica prava uhvatila brucoše u seksi akciji na predavanju

Objavljeno 17.02.2021.

Koga uopće predavanje iz pravnih tema dovede u raspoloženje?

ADU, FFZG, Veterina: Novi šokantni slučajevi zlostavljanja na fakultetima diljem Zagreba, ali i zemlje

Objavljeno 26.01.2021.

Prijave i svjedočanstva studentica koje su doživjele seksualna zlostavljanja ili uznemiravanja na fakultetima ne prestaju pristizati već danima.

Nevini do promocije: Čak 20% studenata diplomira bez da se ikad poseksa

Objavljeno 25.01.2021.

Posljednjih godina, sve se više govori o tome da su generacije mladih ipak manje aktivne u krevetima, nego njihovi roditelji. Najnovije istraživanje ide u prilog tome.

Tajne iz fakultetskih kabineta izašle 'van'! U ovoj grupi studentice domaćih fakulteta pišu o horor-iskustvima s profesorima: Evo nekoliko najšokantnijih

Objavljeno 20.01.2021.

Nakon što je u Srbiji glumica Milena Radulović iznijela optužbe za seksualno nasilje protiv sveučilišnog profesora i redatelja Miroslava Aleksića, javnost u regiji dobila je domaću inačicu #MeToo pokreta.

Sve jače reakcije na Borasov seksistički ispad: 'Osviještena sveučilišta bi tražila smjenu rektora'

Objavljeno 23.12.2020.

Rektor zagrebačkog sveučilišta Damir Boras ponovno je imao seksistički ispad o kojem mnogi u akademskim krugovima pričaju.