Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom seks

'Dajte mi sekundu da isperem oči': Profesorica prava uhvatila brucoše u seksi akciji na predavanju

Objavljeno 17.02.2021.

Koga uopće predavanje iz pravnih tema dovede u raspoloženje?

ADU, FFZG, Veterina: Novi šokantni slučajevi zlostavljanja na fakultetima diljem Zagreba, ali i zemlje

Objavljeno 26.01.2021.

Prijave i svjedočanstva studentica koje su doživjele seksualna zlostavljanja ili uznemiravanja na fakultetima ne prestaju pristizati već danima.

Nevini do promocije: Čak 20% studenata diplomira bez da se ikad poseksa

Objavljeno 25.01.2021.

Posljednjih godina, sve se više govori o tome da su generacije mladih ipak manje aktivne u krevetima, nego njihovi roditelji. Najnovije istraživanje ide u prilog tome.

Tajne iz fakultetskih kabineta izašle 'van'! U ovoj grupi studentice domaćih fakulteta pišu o horor-iskustvima s profesorima: Evo nekoliko najšokantnijih

Objavljeno 20.01.2021.

Nakon što je u Srbiji glumica Milena Radulović iznijela optužbe za seksualno nasilje protiv sveučilišnog profesora i redatelja Miroslava Aleksića, javnost u regiji dobila je domaću inačicu #MeToo pokreta.

Sve jače reakcije na Borasov seksistički ispad: 'Osviještena sveučilišta bi tražila smjenu rektora'

Objavljeno 23.12.2020.

Rektor zagrebačkog sveučilišta Damir Boras ponovno je imao seksistički ispad o kojem mnogi u akademskim krugovima pričaju.

Zbog vrebanja u parku završio u policiji: Student bogoslovije 'slab' na jedan dio ženskoga tijela

Objavljeno 18.12.2020.

Vijesti o uznemiravanjima žena na ulicama nažalost nisu ništa novo, ali sankcioniranje počinitelja privlači pažnju javnosti, jer je ta pojava, nažalost, rjeđa.

U Japanu ovaj put nisu namještali ispite: Žene na prijemnom uspješnije od muškaraca!

Objavljeno 28.06.2019.

Prvi put u sedam godina žene su ostvarile viši rezultat od muškaraca na prijemnom ispitu. Naime, ove godine u Japanu su ispiti ocjenjivani pošteno.

„Rod, seksualnost i identiteti – od opresije do ravnopravnosti“- od jeseni novi kolegij u Rijeci

Objavljeno 19.06.2019.

Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ pokreće novi kolegij na Odsjeku za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci. Tako će studenti od jeseni moći pohađati kolegij „Rod, seksualnost i identiteti – od opresije do ravnopravnosti!“ koji će se temeljiti na društveno korisnom učenju.

Neodgovornost na djelu: Zbog dejting aplikacija porastao broj spolnih bolesti među studentima

Objavljeno 11.04.2019.

Mnogi strahuju od spolno prenosivih bolesti pa se zato tijekom seksa štite prezervativima. No, čini se da to ne vrijedi i za studente. Naime, rezultati jednog istraživanja pokazuju porast spolnih bolesti među studentima i to zbog dejting aplikacija poput Tindera.

Povratak u srednji vijek: Studentski dom u Zagrebu STROGO zabranio seks u sobama. Kazne su drastične!

Objavljeno 01.04.2019.

19-godišnja Draženka iz Zadra neugodno se iznenadila kad su je jutros pozvali da se hitno javi u Upravu studentskog doma, navodno zbog grubog kršenja pravila ponašanja. Ništa joj nije bilo jasno, budući da kod nje nikakvih tuluma i kršenja pravilnika nije bilo za vikend, a i cimerica joj je išla za vikend doma.