Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom seksualnost

Studenti OVIH smjerova seksualno najaktivniji tijekom studiranja: Teologija vrlo blizu vrha

Objavljeno 11.10.2021.

Najaktivniji promijene i do osam partnera tijekom studiranja.

„Rod, seksualnost i identiteti – od opresije do ravnopravnosti“- od jeseni novi kolegij u Rijeci

Objavljeno 19.06.2019.

Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ pokreće novi kolegij na Odsjeku za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci. Tako će studenti od jeseni moći pohađati kolegij „Rod, seksualnost i identiteti – od opresije do ravnopravnosti!“ koji će se temeljiti na društveno korisnom učenju.

O da, dizajniraju igračke za seks: Što nakon fakulteta mogu raditi studenti seksologije?

Objavljeno 02.05.2018.

'Seksologija je znanost koja proučava probleme seksa i spolnih odnosa, koja se bavi morfološkim, fiziološkim i psihološkim značajkama razmnožavanja vrsta', glasi definicija seksologije u Hrvatskom enciklopedijskom rječniku. No, što sve seksolozi mogu raditi sa svojom diplomom?

Najpopularnija stranica 'za odrasle' traži baš vas: Pornhub nudi 150 000 kuna za studentska istraživanja

Objavljeno 20.03.2018.

Jedna od najpoznatijih pornografskih stranica, Pornhub, odlučila je svojim posjetiteljima na malo neobičan način pokazati da drži do njih. Brigu za posjetitelje stranice žele pokazati kroz istraživanje o ljudskoj seksualnosti, a pritom trebaju studente koji bi ga proveli. Za to nude vrtoglavih 25 000 dolara, što je nešto više od 150 000 kuna.

Sanja Cesar: Mladi teško dolaze do informacija o seksu zbog 'zavjere šutnje' odraslih

Objavljeno 04.01.2017.

Studenti i srednjoškolci koji žele pokazati vlastitu kreativnost, a pritom i naučiti druge o seksualnosti, mogu se prijaviti na natječaj koji organizira Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI).

Počinju još jedni studentski Dani seksualnosti

Objavljeno 12.05.2015.

Udruga studenata psihologije 'Kasper' Sveučilišta u Zadru po peti put organizira skup Dani seksualnosti koji se ove godine održava od 13. do 15. svibnja.

Erotska poezija Jadranke Kosor oduševila studente u Zadru

Objavljeno 10.06.2014.

'Večeri erotske poezije' na kojoj se pisac Želimir Periš osvrnuo na djela Ive Sanadera i Jadranke Kosor bili su samo dio 'Dana seksualnosti' koji su se održavali od 29.-31. svibnja u Zadru.Prati nas na Instagramu!