Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom seminar

Kupovanje radova – javna tajna za koju znaju i profesori: 'Solidan rad kolega, koliko ste ga platili?'

Objavljeno 29.11.2021.

Kupnja seminarskih radova, ali i završnih i diplomskih radova nije nam stran pojam, a fakulteti i profesori i dalje zatvaraju oči pred ovim problemom.

Profesori se mršte kad spomenete Wikipediju na faksu? Evo zašto bi se to moglo uskoro promijeniti

Objavljeno 09.11.2021.

Još od srednje škole, a posebice strogo na fakultetu, govore nam da se Wikipedija, besplatna online enciklopedija, ne smije koristiti kao izvor informacija niti u bibliografiji jer nije pouzdana. Glavni argument tome u prilog kaže da podatke na Wikipediji svatko može urediti i izmijeniti zbog čega nije najbolji izvor informacija.

Povratak u predavaonice u cijeloj Hrvatskoj: Od sutra opet uživo na fakultetima

Objavljeno 31.05.2021.

Studenti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu još su u petak dobili e-mail u kojemu ih obavještavaju da će se ispiti održavati fizički na fakultetu. Uz njih, zadarsko Sveučilište također je svojim studentima objavilo ovu vijest.

Svih 200 studenata palo na ispitu! Profesor dao otkaz zbog prolaznosti 0: 'Nadam se da će i drugi slijediti moj primjer'

Objavljeno 27.05.2021.

Nakon što je prolaznost studenata na ispitu bila 0, profesor se ispričao i podnio ostavku.

Mamurni brucoš prava nije mogao na seminar – prijatelj obukao njegovu odjeću i otišao umjesto njega

Objavljeno 20.04.2021.

Iako ni njemu nije bilo dobro, obukao se kao prijatelj i otišao na njegov faks o kojem nije imao pojma.

Požalio se da ga fakultet živcira: 'Jel' ovo studij ili Super Mario?' Dosta mu je skupljanja bodova na ovaj način

Objavljeno 01.02.2021.

Provođenje nastave po bolonjskom procesu sa sobom je donijelo i ispunjavanje predispitnih zadataka, putem kojih skupimo određene bodove i umanjimo si dio gradiva koje polažemo na ispitu. Ili bi to barem tako trebalo biti…

Muči te pisanje seminarskog rada? Uz ovih PET savjeta, sve će ići lakše

Objavljeno 06.11.2020.

U kratkom vremenskom periodu zadesilo vas je nekoliko projekata koje trebate napisati, vremena je sve manje, a teksta za obradu sve više.

Piši seminare u licenciranim programima! Windows i Office paketi po nevjerojatnim cijenama – proljetna rasprodaja i do 45%!

Objavljeno 03.03.2020.

Prilika da svoje omiljene proizvode zgrabite po najnižim cijenama proizlazi iz odabira najboljeg trenutka za akcijsku prodaju tih proizvoda.

Evo zašto NIKADA ne biste trebali platiti da vam netko napiše rad! Zagrebačka studentica istog trena izgubila pravo na izlazak na ispit

Objavljeno 11.11.2019.

Studentske grupe na Facebooku pune su lažnih profila s oglasima u kojima studentima nude pisanje seminarskih i završnih radova te više ne predstavljaju nikakvu novost.Prati nas na Instagramu!