Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom seminar

Tipkanje po tipkovnici opasnije je nego što mislite: evo i zašto

Objavljeno 30.08.2016.

Zavrti li vam se ponekad u glavi dok pišete e-mail ili seminar ili osjećate slabost? To je zbog toga što se toliko fokusirate na ono što pišete da zaboravite disati!

Izbjegavaj ih u širokom luku: Najčešće jezične pogreške iz seminarskih radova

Objavljeno 05.05.2016.

Internetska komunikacija koja mora biti brza i jednostavna i te kako utječe na pismenost studenata i srednjoškolaca.

Kako napisati dobar seminar koji će se istaknuti u moru ostalih radova

Objavljeno 12.02.2016.

Jedan od najtežih zadataka koji ćeš morati savladati nakon upisa na fakultet jest pisanje dobrog, kvalitetnog seminara i kasnije završnog rada.

Moguće je, moguće: Kako napisati dva seminara u isto vrijeme

Objavljeno 10.11.2015.

Možda ste dosad već primijetili da život nije fer, posebno u studentskim danima. Zbog toga ti se može dogoditi da ćeš u istom danu polagati više ispita ili morati predati više seminara. Profesorima je to možda zabavno, ali studentima nije.

Prijavite se na seminar za mlade: Uvod u medijsku pismenost!

Objavljeno 23.04.2015.

Udruga VANG u suradnji s Grafičkom školom u Zagrebu organizira seminar za mlade na temu Uvod u medijsku pismenost, koji će biti održan od 05. do 22. svibnja 2015. u studijskom prostoru Grafičke škole u Zagrebu.

Sto ljudi, sto ćudi: tipovi ljudi koje ćeš upoznati na seminarima

Objavljeno 03.03.2015.

Bez ikakve sumnje – naletjet ćeš na barem nekoliko ovih tipova osoba koje će ti zagorčati ili pak olakšati iskustvo slušanja seminara na fakultetu. Prepoznaješ li sebe među ovim šarenilom karaktera?

Snađi se, druže: trikovi kojima ćeš 'napumpati' broj stranica svog seminara

Objavljeno 25.02.2015.

Svima nam je poznat onaj osjećaj kad čitaš, istražuješ i tipkaš do ludila, a i dalje nikako da postigneš onu kvotu stranica koju ti je zadao profesor. Osjećaj je čista depresija (iako ipak bolji nego kad broji slovne znakove prilikom ocjenjivanja).

HearMe – 10. međunarodni seminar studentskih radijskih postaja u Zagrebu

Objavljeno 09.06.2014.

Deseti međunarodni seminar studentskih radijskih postaja i programa, HearMe, održat će se od 12. do 14. lipnja na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Mala škola ljudskih prava u ELSI Zagreb

Objavljeno 27.02.2012.

ELSA Zagreb poziva vas od 27. veljače do 02. ožujka 2012. godine na ‘Malu školu ljudskih prava’. Tradicionalni projekt u organizaciji lokalne ELSA-e ove godine vam donosi nadasve aktualnu temu.

Pisanje radnji: Profitabilan posao od kojeg se razvio pravi biznis

Objavljeno 09.08.2011.

U Njemačkoj na sveučilištima godišnje doktorira oko 25,000 ljudi. Međutim, neki od njih sami pišu radnje, dok drugi masno plate da netko to učini umjesto njih. Toliko masno da se oko svega već razvio odličan biznis.Prati nas na Instagramu!