Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom serije

Ovaj KALKULATOR računa koliko ste vremena izgubili na Netflixu (i koliko ste ECTS-a mogli za to vrijeme skupiti ili pročitati knjiga)

Objavljeno 10.03.2021.

Pripremite se da vas rezultat šokira. Koliko ste puta mogli otputovati na Mjesec?

Kako bi izgledao kraj omiljene serije da ste ga vi mogli urediti? Možda i možete, evo super prilike!

Objavljeno 11.09.2019.

Studenti zaljubljeni u TV industriju – pozor! NEM Zagreb ima ponudu koju je teško odbiti.

Spojio sobni bicikl s TV-om: Student osmislio jedinstven način mršavljenja uz gledanje serija

Objavljeno 02.08.2017.

Studenti su veliki obožavatelji filmova i serija, a osobito kada dođe vrijeme učenja jer tada 'padaju' cijele sezone 'Igre prijestolja', 'Narcosa' i drugih remek dijela s tv ekrana. Popularni streaming servisi poput Netflixa postali su omiljeni među mladima, a jedan 21-godišnjak došao je na sjajnu ideju kako smršavjeti uz gledanje Netflixovih serija i filmova.

Provedi najstrašniju noć u godini kod kuće: Idealne serije za Noć vještica

Objavljeno 27.10.2016.

Dok neki za Halloween pohode različite tulume i opijaju se iza maske, drugi će ovu noć provesti mirnije, uglavnom u kućnom druženju s prijateljima. Upravo na takvim druženjima uglavnom padne neki film, ali ne postoji razlog zašto ne bi i serija.

Još jedna epizoda: Kako maratonsko gledanje serija utječe na tvoje zdravlje?

Objavljeno 24.03.2016.

Petak je navečer, a tebi se ne ide van. Umjesto toga naručit ćeš pizzu i gledati omiljenu seriju ili najnovije filmove s cimerom/icom ili društvom.

Novo na malim ekranima: TV serije koje ne smiješ propustiti

Objavljeno 20.01.2016.

Blagdani su prošli, zahladilo je i sve manje izlazimo iz svojih toplih kućica. Bez obzira jeste li fan sapunica, krimića ili SF-a, beskonačan popis primamljivih naslova i glumačkih postava za svakoga ima scenarij koji će nam skratiti zimske dane.

Koja serija najviše odgovara tvom tipu ličnosti?

Objavljeno 31.07.2015.

Uvijek tražiš nove serije, a nikako da pogodiš što najviše odgovara tvome karakteru?

Odlične serije koje mogu poslužiti kao literatura

Objavljeno 27.11.2013.

Ako vam je ideja gledanja serija potpuno nespojiva s intelektualnim životom i eventualnim polaganjem ispita – razmislite još jednom! U nastavku vam donosimo prijedlog za gledanje odličnih serija uz koje ćete ponešto i naučiti.

TV serija 'Djevojka imena Feriha' - sadržaj i epizode

Objavljeno 23.08.2013.

Još jedna turska TV serija osvojila je tisuće gledatelja širom Lijepe naše. Riječ je o seriji ‘Djevojka imena Feriha’ koja se prikazuje na programu Nova TV od 15. srpnja.

Studenti Medicine u Osijeku moraju pratiti 'Sulejmana'

Objavljeno 20.02.2013.

Praćenje turske sapunice o životu velikog vladara Osmanskog Carstva Sulejmana Veličanstvenog zadatak je koji su dobili i svi studenti Medicinskog fakulteta u Osijeku i to kako bi uspješnije svladali i položili predmet Klinička propedautika.Prati nas na Instagramu!