Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom smrtni ishod

Smrt studentice mogla se izbjeći na ovaj način? Pitali smo Grad, MUP i prometnog stručnjaka – ovo treba napraviti kraj SVAKOG doma u Zagrebu

Objavljeno 01.07.2021.

Stanari studentskog doma 'Stjepan Radić' već se dulje vrijeme žale na problem prebrze vožnje na obližnjim prometnicama, posebice na dijelu Horvaćanskog zavoja i Jarunske ceste. Iako ni cesta s druge strane doma nije puno sigurnija što se neopreznih vozača koji se kreću u smjeru centra ili prema Novom Zagrebu tiče, ondje su barem postavljeni semafori koji reguliraju brzinu.

Nakon tragične Petrine smrti studentima se obratila i njena majka: 'Vodite brigu o drugima'

Objavljeno 28.06.2021.

Iako se nažalost često susrećemo s vijestima o prometnim nesrećama, kada se ugasi jedan mladi život ta vijest posebno potrese cijelu naciju. Ovog vikenda mediji su prepuni crnih brojki i statistika, a subotnja vijest o smrti mlade studentice Petre zavila je studentski dom 'Stjepan Radić' u veo tuge i gorčine.

Crni vikend za studente... Stanari Save pokazali solidarnost i odali počast Petri: 'Život nema reprizu, anđeo je izgubio život'

Objavljeno 28.06.2021.

S dolaskom su vrućih dana, čini se da je krenula i nepažnja na prometnicama. Skoro svaki svjedočimo nesretnim događajima sa smrtnim ishodom, mahom pješaka, a glavni antagonisti ovog horora su motociklisti i/ili automobili. Cijeli vikend smo potreseni nevjerojatno tužnim vijestima.Prati nas na Instagramu!