Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom soba u domu

Jer posteri nisu samo za tinejdžere: Studenti pokazali što drže na zidovima svojih soba u domu

Objavljeno 28.11.2017.

Soba u studentskom domu uopće ne mora izgledati monotono, dapače - može podsjećati na sobu koju smo ostavili u gradu u kojemu smo živjeli. Srećom, soba zgleda 'svježije' i pokazuje osobnost njenog stanara čim se malo urede zidovi, a to je barem jednostavno.

Studentica uredila domsku sobu u retro stilu - napravila i fora mini kuhinju

Objavljeno 14.09.2017.

Domske sobe ne moraju izgledati isto te bi student trebao imati mogućnost urediti je prema vlastitom ukusu i osobnosti. Naravno, ne govorimo ovdje o totalnom preuređenju sobe jer to nije dozvoljeno, nego o tome da sobu prilagodimo sebi. Upravo to je napravila jedna studentica kada je sobu uredila u retro stilu.

U novom ruhu: Studenticama se nije sviđala soba u domu pa su je brutalno preuredile

Objavljeno 25.08.2017.

Sobe u studentskim domovima uglavnom izgledaju isto svugdje u svijetu: radni stol sa stolicom, krevet i stolna lampa, polica. Neki studenti ipak žele živjeti u prostoru koji će odražavati njihovu osobnost, kao ove dvije studentice koje su svoju domsku sobu pretvorile u pravu oazu.

Rezerviraj smještaj po svom guštu! Mali vodič za odabir soba u najvećem zagrebačkom domu

Objavljeno 18.08.2017.

Rezultati natječaja za zagrebačke studentske domove izašli su jučer i već stvorili puno pitanja u glavama budućih studenata. Neki od njih nisu dobili dom pa se pitaju 'što sada?', a oni koji će postati budući stanari domova pitaju se što su to 'kategorije' te koju je sobu i u kojem paviljonu najbolje izabrati.

'Živim u strahu i smišljam izgovore': Priča studentice koja ilegalno stanuje u domu

Objavljeno 18.01.2017.

Studenti koji nisu dobili sobu u domu znaju koja je muka popraćena razočarenjem uslijedila nakon toga. Neki se pomire sa sudbinom pa zbog ne tako bajne situacije u zemlji općenito, potraže stan s deset cimera, a drugi ipak završe u domu. Pitate se kako?

Kad kofer puca po šavovima: najgluplje stvari koje ćete ponijeti u dom, a nikada iskoristiti

Objavljeno 16.12.2016.

'Najgluplja stvar koju sam preselila je geometrijski pribor (s obzirom da studiram sociologiju i filozofiju)...'


Prati nas na Instagramu!