Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom splitska studentica

Studentica iz Splita javlja kako je na Istočnoj obali SAD-a: 'Stavljamo daske na prozore i vrata'

Objavljeno 17.09.2018.

Proteklih dana stanovnicima SAD-a uopće nije lako jer uz uragan Florence, državu su pogodile i poplave. Naravno, zavladao je strah i panika, a splitska studentica koja se trenutno nalazi na Istočnoj obali ispričala je kako to sve izgleda.

Studentica odgovorila HDZ-ovcu koji je izvrijeđao sve koji iseljavaju iz zemlje: 'Ako te sretnem, s guštom ću te pljunuti'

Objavljeno 27.09.2017.

Prije nekoliko dana je savjetnik splitskog gradonačelnika Opare, Krešimir Budiša, prokomentirao je Facebook statusa Splićanina koji je najavio odlazak u inozemstvo. Naime, Splićanin je rekao da odlazi zbog klerikalizacije Hrvatske, a HDZ-ovac Budiša mu je javno poručio: 'Široko ti polje'. No, tu Budiša nije stao te je time razbjesnio brojne sugrađane, baš kao i jednu splitsku studenticu.

Kažnjavanje izvrsnosti: Zbog dekanove nagrade splitska studentica državi dužna 5000 kuna

Objavljeno 11.07.2017.

Već smo svi navikli na apsurde koji se u Hrvatskoj skrivaju iza svakog ugla, a na jedan mega apsurd naišla je studentica iz Splita. Ona će zbog dekanove nagrade za izvrsnost u iznosu od 2 000 kuna morati državi vratiti 5 000 kuna i to jer je kao porezna olakšica svojih roditelja prešla limit od zarađenih 13 000 kuna. No, limit je prešla zbog stipendija i spomenute nagrade.


Prati nas na Instagramu!