Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom sport

URNEBESNO! Profesor morao otkazati ispit zbog TikTok videa: Zatrpali ga s preko 225 tisuća komentara

Objavljeno 14.01.2022.

Je li ovaj američki profesor ujedinio cijeli sportsku TikTok zajednicu zbog otkazivanja ispita?

3000 studenata seli na stadion Maksimir: 3 zagrebačka fakulteta premještaju na novu lokaciju – evo i kada

Objavljeno 11.01.2022.

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu preselio je svoja predavanja u dvorane kina CineStar, a Građevinski, Geodetski te Arhitektonski fakultet sele na Maksimir...

[FOTO] Ovdje možeš dobiti besplatnu kartu za autobus ako napraviš 20 čučnjeva ispred kartomata

Objavljeno 21.10.2021.

Samo za one koji se ne srame raditi čučnjeve pred drugima.

Studira medicinu i pliva kao riba: Luka niže uspjehe u bazenu, a uskoro će biti i vaš liječnik

Objavljeno 30.07.2021.

Odljev mozgova, ali i mišića? Treba li se akademska zajednica bolje organizirati kako domaće mlade sportske nade ne bi odlazile van države?

Najbolji hrvatski učenici birali slične studije: Ovih top 5 fakulteta upisuje 'creme de la creme' maturanata

Objavljeno 22.07.2021.

Objavljene su službene rang-liste za ovogodišnje upise na fakultete u ljetnome roku. Ove godine najtraženiji smjerovi ne odudaraju od višegodišnjeg trenda, no zabrinjava velik broj nepopunjenih mjesta.

Nakon 'fejla' na maturi, preselila u Irsku: Pala hrvatski, zaspala na kemiju pa ipak upisala svoj studij IZ SNOVA

Objavljeno 16.07.2021.

Ponekad je trnovit put do ispunjenja svojih snova, ali nikad nije nemoguće. Studentica koja u Irskoj studira sportsku rehabilitaciju promijenila je svoj život iz korijena usred pandemije, nakon što je pala maturu!

[FOTO] Studentici u domu ukraden top – kradljivici ostavila poruku od koje će protrnuti: 'Vjerujem u kletve pa ga ti nosi...'

Objavljeno 10.06.2021.

Na Facebook stranicama studentskih domova često se objavljuju razno-razni upiti, zamolbe i informacije o izgubljenim i pronađenim stvarima. No, ponekad se stanari obraćaju drugim studentima jer su im nestale osobne stvari. Poput odijevnog komada ove studentice.

Tvrdi da ju profesor mobingira: Studenticu novosadskog KIF-a na zadnjem ispitu pratit će njen odvjetnik – dosad polagala već 8 puta

Objavljeno 09.06.2021.

Prema definiciji pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu 'mobbing je specifični oblik ponašanja na radnom mjestu, kojim jedna osoba ili skupina njih sustavno psihički zlostavlja i ponižava drugu osobu, s ciljem ugrožavanja njezina ugleda, časti, ljudskog dostojanstva i integriteta, sve do eliminacije s radnog mjesta'.

Puške, tenkovi i loptice: U sklopu kolegija na faksu studenti i profesori otišli na paintball

Objavljeno 02.06.2021.

Nakon gotovo dvije godine online nastave i raznih restrikcijskih mjera, jedva smo dočekali popuštanje istih. No, studenti Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu zasigurno su se posebno veselili ovom segmentu studijskog programa, upravo zbog ove aktivnosti organizirane u sklopu jednog kolegija.

Blanka Vlašić upisala Katolički bogoslovni fakultet: 'Razmišljala sam o tome godinama...'

Objavljeno 21.04.2021.

Nakon odlaska u sportsku mirovinu, jedna od naših najpoznatijih sportašica postala je studentica KBF-a.Prati nas na Instagramu!