Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom striptiz

Njena studentska tajna bila je striptiz: 'Zaradila bih 500-600 eura za noć, a radila samo par sati tjedno...'

Objavljeno 27.09.2021.

Njen muž zna za njenu 'studentsku tajnu', i ne, ne smeta mu.

Danju studira pravo, noću zabavlja žene: Student Saša zaplesat će striptiz i na vašem tulumu

Objavljeno 16.11.2017.

Striperi nisu neuobičajena pojava na djevojačkim zabavama, a u susjednoj Srbiji su ovi oskudno odjeveni plesači sve češća pojava. Uglavnom ih angažiraju mladenkine prijateljice, a među ovim 'Magic Mikeovima' je i jedan student prava.

Ispovijest striptizete: 'Imam diplomu, ali nemam za režije'

Objavljeno 07.01.2015.

Tijana je počela raditi u striptiz klubu nakon što je godinama mijenjala brojne poslove na kojima je, bez obzira što ima diplomu jednog novosadskog sveučilišta, bila jako malo plaćena.

Profesor se skinuo na predavanju: tako se prodaje proizvod!

Objavljeno 13.07.2014.

Iako je svim studentima drago kad profesor zauzme malo ležerniji pristup objašnjavanju materije i pokuša predmet učiniti zabavnijim, ovaj je profesor malo ‘zabrazdio’ pokušavajući...

[VIDEO] Seksi djevojka testirala koliko su koncentrirani studenti u knjižnici

Objavljeno 14.05.2014.

Zamislite da učite u NSK-u i pijete jogurt. Zbog njega ste toliko koncentrirani da uopće ne primjećujete lijepu kolegicu preko puta vas.

Striptiz kao dobar način zarade za studentsku školarinu

Objavljeno 02.11.2011.

Potpredsjednik jednog lanca striptiz klubova u Velikoj Britaniji pozvao je sve studente da upravo striptizom zarade novac za školarine. Naime, britanski se studenti svake nove akademske godine suočavaju sa sve većim cijenama školarina na sveučilištima.

Prostitucija i striptiz - sve češći oblici studentske zarade

Objavljeno 29.11.2010.

Da mnogi studenti zabrazde u pružanje seksualnih usluga ne bi li namakli lovu, nije nikakva tajna. No, u nekim zemljama poput Kanade, stvar je poprimila ozbiljne proporcije. Najbolje od svega, studenti koji se time bave zadovoljno trljaju ručicama.

Striptizom protiv studentskog stresa

Objavljeno 13.04.2010.

Nervozne ste pred ispit? Pustite nokte i primite se štange. Tako barem glasi savjet sveučilišta u Cambridgeu koje će studenticama ponuditi skoro pa besplatne satove striptiza...

Što o seksu možemo naučiti od striptizeta?

Objavljeno 06.04.2010.

Svakodnevno (noćno?) skakanje po štangi, zavodljiv ples i zavidne atletske mogućnosti zasigurno daju im veliku prednost među plahtama. Možemo li štogod o seksu naučiti od striptizeta?Prati nas na Instagramu!