Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom stručna praksa

Kako unovčiti znanje s faksa: posao u struci započinje praksom

Objavljeno 26.01.2016.

Kao studentica, smatram kako je studentski posao najlakše pronaći. Puno mjesta, poput call centara i različitih modnih dućana, traže isključivo studentsku populaciju za rad. S obzirom da takvi poslovi obično traže veći broj radnika, najlakše ih je naći – u studentskom centru.

Stručna praksa je ključ: Jesu li privatni fakulteti garancija zapošljavanja?

Objavljeno 14.09.2015.

Ponovo se u medijima raspravlja o tržišnoj konkurentnosti studenata koji se s diplomom, nakon studija, nađu na tržištu rada.

Zašto je važna praksa tijekom studiranja?

Objavljeno 29.05.2015.

Praksa je najbolji način da mladi steknu radno iskustvo i na taj način osiguraju prednost na tržištu rada u odnosu na kandidate bez prethodnog radnog iskustva.

Super prilika: studiraj i odradi stručnu praksu u 27 europskih zemalja

Objavljeno 13.03.2015.

U sklopu Erasmus+ programa koji se odnosi na individualnu mobilnost studenata, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku objavilo je Natječaj za dodjelu financijskih potpora studentima koji odlaze na inozemne visokoškolske ustanove ili organizacije u akademskoj godini 2015./2016.

Počinje velika međunarodna razmjena, uključi se i ti!

Objavljeno 14.03.2011.

AIESEC Varaždin i ove je godine krenuo u realizaciju svog najvećeg projekta temeljenog na razmjeni. Young Enterpreneurs in Croatia projekt je namijenjen učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola, s ciljem da razviju svoje poduzetničke vještine sudjelujući u raznim radionicama i debatama.

Zanima te studiranje u inozemstvu? Prijavi se na natječaj Erasmus

Objavljeno 22.02.2011.

Sveučilište u Zagrebu raspisuje natječaj za sudjelovanje u programu ERASMUS i financijsku potporu studentima koji odlaze na studijski boravak ili kombinaciju studijskog boravka i stručne prakse u ak. god. 2011./2012.


Prati nas na Instagramu!