Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom student

Tinder za odabir cimera – treba li postojati aplikacija kojom bi pronašli idealnog sustanara?

Objavljeno 26.03.2021.

Premda se nalazimo u sredini akademske godine i većina Hrvatske studira 'online', daleko od predavaonica i studentskih domova, u nadi da će sljedeća akademska godina biti u 'staronormalnim' uvjetima, zanima nas je li studentima studiranje olakšano kada su im cimeri kompatibilni.

Studenti 'dotepenci' iskreno o uvredama u ZET-ovim tramvajima: 'Bolje da tamo sjedi pas, nego Hercegovac'

Objavljeno 26.03.2021.

Verbalno nasilje i uvrede nisu prisutni isključivo među studentima. Studente iz drugih krajeva Hrvatske vrijeđaju i zagrebačke sredovječne gospođe kojima, iz neobjašnjivog razloga, njihovo prisustvo i njihov naglasak izrazito smetaju.

Greška ili? Cimerice otišle u menzu – jednoj ručak subvencioniran 68, a drugoj samo 48%... Evo u čemu je 'caka'

Objavljeno 25.03.2021.

Iako svakodnevno koristimo iksice, s vremena na vrijeme u obračunu subvencije dogodi se nešto što nas zbuni.

Prva u povijesti fakulteta dobila punu stipendiju: Živjela skromno sa samohranom majkom, a sad studira na prestižnom sveučilištu

Objavljeno 24.03.2021.

Teodora Stojilković je skromna djevojka iz malenog mjesta u Srbiji koja studira Međunarodne odnose sa specijalizacijom u transatlantskim odnosima na francuskom Institut d'études politiques de Paris (SciencesPo) u Parizu.

Zbog naglaska student doživio nasilje: 'Kada sam rekao da sam iz Splita, dobio sam šaku u glavu!'

Objavljeno 23.03.2021.

Objava studenta izazvala je brojne reakcije njegovih vršnjaka, koji su i sami iznijeli svoja iskustva kada je u pitanju ono što se u Zagrebu stalno događa, a o čemu se malo priča – nasilje među studentima.

Upisali prije 15 godina, još uvijek na faksu: Nakon 28 semestara i 120 rokova – predbolonjski studenti više ne mogu studirati 'po starom'

Objavljeno 23.03.2021.

Nakon sedam prilika da završe studij upisan po predbolonjskom programu, starim studentima u susjednoj Republici Srpskoj više neće produljivati prava.

Zbog faksa izgubila milijardu i pol kuna: Napokon izvukli 'njene' brojeve na lotu, ali nije odigrala listić zbog – previše zadaće

Objavljeno 23.03.2021.

Suosjećamo s ovom kolegicom koja religiozno igra EuroMillions lutriju na iste brojeve svaki tjedan. Napokon su izvučeni njeni brojevi, no nažalost, ovaj put zaboravila je uplatiti listić.

Iscijedio ulje s tanjura u menzi: Evo koliko ga je bilo u samo jednoj porciji hrane FOTO

Objavljeno 22.03.2021.

Pozvao je i druge kolege da naprave isto. No, nije u svima pronašao podršku.


Prati nas na Instagramu!