Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom student

Veliko studentsko darivanje krvi u Zagrebu!

Objavljeno 08.12.2011.

Velika studentska akcija darivanja krvi, održat će se u Zagrebu u prostorijama strudentskog doma "Stjepan Radić", u subotu, 10. prosinca 2011. godine od 11:00 do 15:00 sati.

Prva Akademija noćnog života u Beogradu

Objavljeno 07.12.2011.

Beograd je jedina svijetska prijestolnica koja je dobila akademiju za noćni život. Sve je osmislio Nizozemac Ralf van der Zajden.

Otvorena prva škola za seks na svijetu

Objavljeno 06.12.2011.

U Beču u Austriji otvorena je prva škola za seks punog naziva The Austrian International Sex School (Austrijska međunarodna škola za seks). Studenti ovdje mogu postati svi stariji od šesnaest godina i koji jedan semestar mogu platiti 1,650 eura. Zauzvrat će naučiti kako biti bolji ljubavnici.

Prijateljstvo s povlasticama – veza bez obveza

Objavljeno 01.12.2011.

Prijateljstvo s povlasticama ili veza bez obveza. Za ovaj je termin svatko čuo, no jeste li se ikada i upustili u realizaciju veze bez obveza? Prošlog je ljeta u kinu igrao film 'Veza bez obveza' ('Friends With Benefits') s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom, a tko ga je pogledao zna da ni na velikom platnu s ovim problemom stvari nisu nimalo jednostavne.

Meditacija za studente – zašto i kako?

Objavljeno 29.11.2011.

Studentsko je razdoblje u životu jedno od njastresnijih. Studenti (oni revniji) nemaju vremena, trče na predavanja, ljute se na javni prijevoz, luduju zbog kolokvija i ispita... Stoga meditacija može biti odlično rješenje za smanjenje stresa, ali i razvijanja većeg osjećaja zadovoljstva.

Sveučilište u Zagrebu podiže kriterije za upis!

Objavljeno 28.11.2011.

Senat Sveučilišta u Zagrebu odlučio je podići kriterije za upis na gotovo sve fakultete u ak. godini 2012/2013. jer se želi profilirati kao elitnije sveučilište što će biti osobito važno kada Hrvatska uđe u EU u kojoj vlada visoka razina konkurencije u kvaliteti obrazovanja, rečeno je na konferenciji za novinare u Rektoratu SUZ-a

Pogledajte kako izgleda i zvuči Barack Obama student

Objavljeno 24.11.2011.

Danas je predsjednik Sjedinjeni Američkih Država i na početku mandata u njega su se ulagale velike nade. Sada su te nade splasnule, ali čini se kako je Obama još kao student volio držati govore i radio je to vrlo uvjerljivo.

Nova, studentska Carmen u Zagrebu ovog vikenda

Objavljeno 23.11.2011.

Još samo nekoliko dana dijeli operni Zagreb od velike izvedbe opere "Carmen" Georgesa Bizeta u zajedničkoj produkciji triju umjetničkih zagrebačkih akademija – Muzičke akademije, Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti i Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Zvjezdani savjeti za preživljavanje fakulteta

Objavljeno 17.11.2011.

Iako imaju slavu i novac, neke face iz showbusinessa ipak su se odlučile za dugotrajnije školovanje, odnosno pohađanje fakulteta. Može nam se učiniti kako je njima lako, ali ipak su i to ljudi od krvi i mesa koji se suočavaju s različitim problemima. Stoga pročitajte koji vam savjet oni mogu dati kada se radi o pohađanju faksa.

Trojan izabrao seksualno najzdravija sveučilišta

Objavljeno 15.11.2011.

Trojan, proizvođač poznatih kondoma već nekoliko godina u Sjedinjenim Državama bira
seksualno najzdravija sveučilišta. Već drugu godinu za redom na prvom je mjestu Sveučilište
Columbia.Prati nas na Instagramu!