Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom student

Crni vikend za studente... Stanari Save pokazali solidarnost i odali počast Petri: 'Život nema reprizu, anđeo je izgubio život'

Objavljeno 28.06.2021.

S dolaskom su vrućih dana, čini se da je krenula i nepažnja na prometnicama. Skoro svaki svjedočimo nesretnim događajima sa smrtnim ishodom, mahom pješaka, a glavni antagonisti ovog horora su motociklisti i/ili automobili. Cijeli vikend smo potreseni nevjerojatno tužnim vijestima.

Samo 'tvrda' zabava za kraj akademske godine: Racija 'upala' u čak 17 studentskih kuća jer prejako tulumare već danima

Objavljeno 25.06.2021.

Film 'Susjedi iz pakla 2' komedija je o mladom bračnom paru koji s djetetom seli u predgrađe. Nakon što kupe kuću, shvate da u susjednoj žive studentice, točnije, sestrinstvo. Studenti su mladi, tulumare, dok je s druge strane miran, bračni par koji želi spokojan život. Iako je ovo scenarij filma, ponekad je i stvarnost jednako napeta.

Zagrebački profesor osmislio aplikaciju protiv varanja na ispitima: Instalira se u 2 klika, a evo kako radi

Objavljeno 25.06.2021.

Radi se o aplikaciji koja sprečava prepisivanje tako što onemogućuje studentima pokretanje drugih aplikacija i dodatne windows kratice itd. Uz to aplikacija snima video i audio.

Podiže raspoloženje za 50%: Evo zašto je PETAK studentima najbolji dan u tjednu

Objavljeno 25.06.2021.

Iako je u studentskim krugovima iznimno popularna (studentska) srijeda, moramo priznati da je petak ipak najbolji dan u tjednu. Iako izaći možete i sredinom tjedna, zasigurno je lakše kad drugi dan nakon tulumarenja ne moramo ustati zbog predavanja ili posla.

Zvali policiju, ima i uhićenih! Jutros MASOVNA krađa registarskih oznaka kraj Save: Huligani skidali tablice studenata 'dotepenaca'

Objavljeno 25.06.2021.

Bez obzira što se po određenim kriterijima uvrštavamo u zemlje zapadnoga svijeta, u kojemu bi trebalo biti vrlo malo, ako ne i nimalo diskriminacije, očito je da je i danas to samo – utopija.

Od Save do vjenčanja: Spojio ih studentski dom, a sad jedna drugu prati pred oltar

Objavljeno 24.06.2021.

'Trenutno, evo, sjedim u Dubrovniku s najljepšim pogledom na svijetu, a apsolutno sam nostalgična za pivom i klupicom na Savi...'

I na Savi se prati EURO 2021: Dvije studentice i njihov 'ukleti' projektor zaslužni za ludu atmosferu u domu

Objavljeno 23.06.2021.

Nogometna groznica poharala je našu zemlju, a ni studenti nisu ostali imuni na nju, bez obzira na ljetne rokove. Mnogi su praznovjerni kad su sportska događanja u pitanju: svaki put kad očekuju dobar sportski rezultat jedu istu hranu ili nose 'sretne' čarape jer vjeruju u svoju sretnu amajliju. No, što ako je način gledanja tekme 'uklet'?

Maturant namočio tijekom mature – nadležni tvrde: 'Pala samo jedna kap…' Prostorija se ipak neće koristiti do daljnjega

Objavljeno 23.06.2021.

Pisanje državne mature jedan je od najstresnijih perioda u životu budućih brucoša, stoga su uvjeti pisanja strogo kontrolirani kako bi se maturantima izašlo u susret. No, na žalost, ponekad uvjeti nisu optimalni.

Zbog jednog studenta 'popustio' i SC: Menze u ovome gradu odsad će nuditi i VEGANSKE obroke

Objavljeno 23.06.2021.

Pitanje kvalitete i raznolikosti studentskih obroka uvijek je zanimljiva tema. I dok se ponekad na meniju mogu pronaći i nejestivi proizvodi poput šarafa ili gmizavaca, studentima su menze bitan dio svakodnevice jer ponekad samo ondje mogu dobiti kuhani obrok uz više nego prihvatljivu cijenu.

Speedo gaćice na plaži? Skoro 800 studenata 'presudilo' ovom 'kontroverznom' kupaćem: 'To je za stariju gospodu'

Objavljeno 21.06.2021.

Dolaskom ljeta i toplinskog vala, s visokim temperaturama borimo se na razne načine, a neki sretnici možda su već i na moru. Kako bi i na plaži izgledali dobro, krenula je prodaja kupaćih kostima koji krase skoro svaki izlog.