Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom student

Sve zbog ugleda fakulteta? Grupa studenata otela dekana zbog straha da će im diplome postati bezvrijedne

Objavljeno 18.06.2021.

Vijest o spajanju koledža s 'manje prestižnim' institutom nije dobro prihvaćena među studentima.

Ljetovanje ili obrazovanje? Pitali smo hrvatske studente imaju li novca za more: 'Školarina mi je prioritet, nikakvo sunčanje...'

Objavljeno 18.06.2021.

Ljetni ispitni rokovi u punom su jeku. Nakon stresa koji studenti trenutno prolaze, zasigurno razmišljaju o odlasku na more kao kratkotrajnome odmoru. No, sa studentskim budžetom to zna biti posebno kompliciran zadatak: kako raspodijeliti financije između školovanja i odmora?

Posjete studentskim domovima u susjedstvu ponovo dozvoljene – potrebna je samo jedna potvrda

Objavljeno 18.06.2021.

U Beogradu popuštaju restrikcije koje se tiču studentskih domova.

[FOTO] Pas zatvoren u automobilu kraj Ekonomije zabrinuo studente: Binga tražili komunalni redar i zaštitar s faksa, a mi doznajemo kako je sve završilo

Objavljeno 16.06.2021.

Prizor psa zaključanoga u osobnom automobilu danas u prijepodnevnim satima nagnao je studenticu na brzu i uspješnu akciju.

Ispostava zagrebačkog studentskog servisa u ovom gradu ne radi dio kraja mjeseca

Objavljeno 16.06.2021.

Ispostava zagrebačkog studentskog servisa u Zaprešiću zatvorena je do samog kraja lipnja.

Studentice u požaru ostale bez krova nad glavom – u zadarskom studentskom domu za njih NIJE BILO MJESTA… Danas će ipak imati gdje prenoćiti

Objavljeno 16.06.2021.

Jučer je na Narodnom trgu na zadarskom poluotoku izbio veliki požar. Nakon par sati borbe s vatrom, vatrogasci su uspjeli obuzdati požar. No, u stihiji je oštećeno više stanova, među kojima i jedan studentica sa zadarskog Sveučilišta.

Sjećate li se 'dobrog duha Save'? Pronašli smo LEGENDARNOG stanara ovog doma i provjerili gdje je danas i što radi

Objavljeno 15.06.2021.

'Mi smo danas jedni, sutra već drugi, ali taj duh ostaje tamo. Ubuduće, nadam se da će naša djeca doživjeti isti taj duh jer je to nešto čarobno. Uistinu vjerujem da je svatko tko to nije doživio, a studirao je u Zagrebu, zakinut za jedan posebni osjećaj koji traje tako kratko, a toliko je jak...'

Najmanje upisanih studenata u posljednjih 10 godina: Čak 600 tisuća studenata manje na fakultetima u SAD-u

Objavljeno 15.06.2021.

Unatoč renomeu 'Ivy League' američkih sveučilišta te činjenici da su neki od fakulteta među najboljima i najkvalitetnijima na cijelome svijetu, upravo iz SAD-a stiže zabrinjavajuć podatak - interes za studiranjem među mladima opada.

Divjak šokirana podatkom da ¾ studenata NE ZNA skuhati jaje ni napraviti krumpir pire: 'Ovo je porazno'

Objavljeno 14.06.2021.

Društvene mreže su postale i platforme na kojima i naši političari aktivno objavljuju svoje stavove, ali i vode promotivne kampanje.

Studentima besplatne karte za Exit festival i kazalište, ali i popusti na putovanja – samo je jedan uvjet

Objavljeno 14.06.2021.

Svojevremeno smo pisali o tome da određene države, ali i velike korporacije, nagrađuju mlade ljude koji se cijepe protiv COVID-19 virusa. Nagrade koje se nude svakako su raznolike, a neke nagrađenima mogu promijeniti i život.