Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom studentski dom Cvjetno naselje

Krenula KONTROLA po studentskim sobama: 'Ilegalka' otkriva kako uspješno bježi kad u zoru pokucaju na vrata

Objavljeno 27.10.2021.

Krenuli su nedavno, prošli par paviljona... Iako se većina stanara domova ne boji kontrole pa im smeta samo što ih bude u zoru, jedna je 'ilegalka' ipak uspjela pobjeći, a otkrila nam je i kako.

[FOTO] Upozorenje o gašenju čikova u domu postalo hit: Studenti se sprdaju lošim prijevodom na engleski

Objavljeno 25.10.2021.

Prijevodi s jednog jezika na drugi mogu ponekad biti zahtjevni, pogotovo ako ih želimo prilagoditi duhu jezika.

Kreću 'cijepni punktovi' ispred 2 velika zagrebačka doma: 'Cjepiše' dobivaju besplatan obrok – evo i rasporeda

Objavljeno 23.09.2021.

Kako nam je naglasio predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, Mihovil Mioković, nagrada je simbolična.

UNIKATNIM oglasima za cimere 'raspalili' grupe: Neki čak nude i besplatnu ikisicu

Objavljeno 23.08.2021.

Cimeri su osobe koje ti mogu ili uljepšati ili uništiti godinu studiranja. Od nebrojeno mnogo priča o cimerima iz pakla, tu i tamo se ipak nađu oni koji su preslika Loleka i Boleka iz kultnog crtanog filma.

Više od godine dana čekaju u skladištu: Iz SC-a javljaju – još uvijek ima studenata koji nisu preuzeli svoje stvari nakon potresa

Objavljeno 09.07.2021.

Nakon prilagodbe na 'novo normalno' pod epidemiološkim mjerama, priroda nam je dodatno 'zapaprila' život razornim potresima koji su pogodili nekoliko županija Hrvatske i glavni grad Zagreb.

Poklanja sve što joj je dao BIVŠI – uključujući lubrikant: 'Meni više ništa ne znači, a druge će možda usrećiti'

Objavljeno 30.06.2021.

Prekidi nikome ne padaju lako, bez obzira jeste li ostavljeni ili onaj koji ostavlja. No, dosad se još nismo susreli s 'eko pogledom' na dijeljenje i recikliranje uspomena u obliku poklona kojeste dobili od bivšeg partnera ili partnerice.

Zagrebački studenti o energetskim pićima i nuspojavama: 'Sjeo sam u kut sobe i plakao…' Liječnica upozorava: To nisu 'juhice' i ne treba ih nikad piti

Objavljeno 08.06.2021.

Smrt 13-godišnjaka koja je šokirala cijelu Hrvatsku javnost pokrenula je mnogo pitanja tijekom posljednjih nekoliko dana od kojih su najvažnija treba li zabraniti prodaju energetskih pića maloljetnicima i koliko su zapravo svjesni potencijalnih nuspojava konzumacije ovog pića?

Studenti ne mogu do love: Bankomati u domu Cvjetno proradit će mjesec i pol dana nakon obnove

Objavljeno 01.03.2016.

Prema riječima upravitelja doma, Damira Mikulića, bankomati bi trebali proraditi sredinom ovog tjedna (danas ili u srijedu).

Premalo učionica u domovima: na 8 paviljona jedna prostorija za učenja

Objavljeno 16.02.2016.

Unatoč činjenici da slovi kao najmirniji zagrebački dom, u studentskom domu Cvjetno na Cvjetnom naselju zabave i sadržaja zasigurno ne fali, osim kad je jedna stvar u pitanju – učionice! Naime, ovdje se na 8 paviljona studentima nudi jedna jedina prostorija za učenje.

Nove studentske sobe nisu prilagođene osobama s invaliditetom

Objavljeno 03.02.2016.

'Mi studenti s invaliditetom u ovakvim sobama više se ne možemo ni družiti međusobno, popiti zajedničku kavu ili pomoći jedno drugome, jer ovdje jedva ima prostora za jednu osobu u kolicima...'Prati nas na Instagramu!