Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentski kredit

Otplaćujete studentski kredit? Evo kako i gdje možete tražiti povrat već otplaćenih rata

Objavljeno 19.02.2018.

Zahtjev se podnosi Upravnom odjelu za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam.

Ove godine povoljnije kamatne stope: Evo koliko će vas koštati studiranje na kredit u Hrvatskoj

Objavljeno 17.08.2017.

Ako odlučimo studirati, a nemamo puno novaca ili ne želimo biti roditeljima 'na grbači', jedna od opcija nam je dizanje studentskog kredita. Premda o studentskim kreditima uglavnom gledamo u američkim serijama i filmovima, on se može dići i kod nas te uvelike olakšati studiranje, barem kada je o financijama riječ.

Kriju se od banaka: Ispovijest Amerikanaca koji su pobjegli iz države kako bi izbjegli vraćanje studentskog kredita

Objavljeno 12.04.2017.

Opcija studentskog kredita postoji svuda u svijetu, a situacija u SAD-u je vrlo specifična jer ondje studenti godinama moraju vraćati velike svote novca koje su im bile potrebne za studiranje.

Koprivničko-križevačka županija prvi put dodjeljuje studentske stipendije

Objavljeno 23.12.2016.

Do ove godine studentima Koprivničko-križevačke županije studiranje je bilo lakše uz studentske kredite, ali stvari se mijenjaju jer se županija okrenula ka stipendijama. Župan Darko Koren kaže da će stipendije za ovu akademsku godinu dobiti 20 studenata koji su zadovoljili zadane kriterije.

Prodaje diplomu na Ebay-u: jer nitko ne cijeni studij koji je završila

Objavljeno 28.08.2015.

Koliko vas košta vaš studij? Amerika i Velika Britanija prednjače po cijenama školarina, ali su također na čelu što se najboljih fakulteta na svijetu tiče. S renomeom dolazi i visoka cijena školarine.

Kakvi su uvjeti za kreditiranje studenata u Hrvatskoj?

Objavljeno 21.08.2012.

Možda ste čuli kako je kreditiranje studiranja itekako popularno preko velike bare, u Sjedinjenim Državama. Međutim, s pojavom krize i u ovom polju ima problema pa se tako mnogi studenti, kada završe studij, a ne dobiju posao, teško bore s vraćanjem studentskog duga. I u Hrvatskoj se danas može u gotovo svakoj banci podignuti studentski kredit, ali visoke kamate vire iza svakog ugla.

Trebaju li studenti imati kreditne kartice?

Objavljeno 29.11.2010.

Kul je to stvar s kreditnjačama. Kupuješ na netu, ne briniš ako ti ponestane keša, imaš nekakv osjećaj da si 'odrastao'... dok ne dođe račun. Treba li ti kreditna kartica?