Vodič za brucoše

Pregled vijesti sa tagom studentski smještaj

Studentski centar napokon popustio - cijene smještaja ipak povoljnije!

Objavljeno 12.02.2016.

Na sastanku održanom 10. veljače u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta na kojem su sudjelovali predstavnici studenata, predstavnici Studentskog centra i ministar prof.dr.sc. Predrag Šustar osnovano je Povjerenstvo za izradu prijedloga cijena studentskog smještaja Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu.

Sanacijsko vijeće prihvatlio korekciju cijena: domovi ipak jeftiniji?

Objavljeno 01.02.2016.

Predstavnici Studentskog zbora i domskih odbora odradili su nekoliko zajedničkih sastanaka s predstavnicima Studentskog centra: sanacijskim upraviteljem Pejom Pavlovićem, savjetnikom sanacijskog upravitelja Mijom Marićem, pomoćnicom ravnatelja za smještaj Ružicom Rajšić i pomoćnicom ravnatelja za financijske poslove Željkom Pranjić.

Prosvjed protiv skupljeg smještaja: hoćete li ga podržati?

Objavljeno 28.12.2015.

O nezadovoljstvu studenata novim cjenikom studentskog smještaja već smo pisali, ali čini se da se situacija ne smiruje – unatoč blagdanima i činjenici da je većina studenata na praznicima...

Život je jednostavno preskup: odselio u Poljsku iako studira u Londonu

Objavljeno 28.09.2015.

Jonathan Davey preselio se u Poljsku zbog studiranja. Ovo ne zvuči ludo, zar ne? Osim što je Johnatan Davey Britanac koji studira u Londonu, a preselio je u Gdanjsk jer je smještaj puno, puno jeftiniji...

Spuštena bodna granica za smještaj u domovima

Objavljeno 18.09.2015.

Na stranicama Studentskog centra u Zagrebu objavljena je vijest o spuštanju bodne granice za useljenje u studentske domove.

Kakvi domovi, kakvi stanovi: student izgradio kuću svojim rukama

Objavljeno 07.09.2015.

Christopher Cerk natovario je svoju kuću na prikolicu i parkirao je u blizini fakulteta – baš na vrijeme prije početka nove akademske godine i prvih predavanja.

'Ne iden često kući, ali kad oden, nanesen domaćih proizvoda': Najbolji oglasi za cimere

Objavljeno 19.08.2015.

Legalni ilegalci, zamjene SUBV za sobu, lokacije, cimeri, hrču li i uče li noću... Zbog rekonstrukcije domova Cvjetno i Sava, ova je godina posebno kaotična što se potrage za stanovima i cimerima tiče: prisilila je da se ucimere i oni koji to nisu planirali.

Doskočila skupom studentskom smještaju: živi na brodu!

Objavljeno 10.09.2014.

Svi koji su sanjali ili su dovoljno sretni da će imati priliku studirati u Londonu, znaju da je trošak smještaja neizbježan. Nezgodna je okolnost što je papreno skup...

Što sve studenti zaboravljaju u sobama?

Objavljeno 25.06.2009.

180 cm duga zmija i kostur čovjeka u prirodnoj veličini samo su neke od stvari koje studenti zaborave u svojim sobama kad preko ljeta isele iz njih.Prati nas na Instagramu!